torsdag den 10. december 2009

Waaaa, en forventet regning på et relativt lile beløb, waaa


Det er de særeste ting, der kan få læsset til at tippe, når man bare er fuldstændig udmattet.

5 kommentarer:

- Maiken sagde ...

I hear ya :/ - Det er mig ca 10 gange i døgnet for tiden.. *suk* Bare jeg ku blive færdig med den skide 1. semester-opgave lige NU så jeg ku holde ferie!

Anonym sagde ...

det ER jo også december : - ) = rigeligt at bruge penge på!
. Mette

Anonym sagde ...

Uuh I love it! Godt der er andre end mig der er sådan. En stresset morgen engang midt i en eksamensperioden begyndte jeg at hyle fordi jeg manglede milneakaffe til kaffemaskine. Jeg havde pulverkaffe, stempelkaffe, ekspressokaffe og koffeinfri, men nu var det altså milnea som jeg havde lovet mine sarte smagsløg så waaaa

Stine Barselsfeber sagde ...

Gravid?

louise sagde ...

Sådan en dag har jeg også haft. Og jeg har ikke engang fået en regning..