onsdag den 2. december 2009

Han kunne gøre det hele mere rummeligt


Jeg har tænkt over det, og jeg synes, at programmet "Den vrede tømrer" skal skiftes ud med et ny ved navn "Den brede tømrer". Så kunne han komme rundt og fedme-sikre de danske hjem og dermed komme den der fedme-epidemi i møde.
Har I egentlig set den der epidemi? Jeg synes virkelig ikke, at folk er så fede rundt omkring. Højst lidt småbrede i sværen...

6 kommentarer:

mobo sagde ...

Pandemi! Så tjener man flere penge på fede-vaccinen...

:)

rené sagde ...

Ja, man skulle tro det var noget der smittede... den undskyldning tror jeg at jeg vil bruge fremover.. 'ja, jeg fik jo fedme som barn, så det er ligemeget om jeg propper mig med chokolade og kager eller ej' ;)

Maya sagde ...

Hej Stine. Jeg synes det er et glimrende koncept du har udtænkt, og beder om tilladelse til at tilføje den til den evigt voksende liste på verdens bedste facebookgruppe - "tv-shows på vej til den danske sendeflade". Jeg håber det er okay, du skal selvfølgelig nok få del i vores uendelige rigdom og berømmelse når det kommer så vidt.

Anonym sagde ...

altså jeg kom til at grine af dit udtryk "småbrede i sværen" : - ).. men svær er jo meget relevant her i juletiden med flæskesteg og så´n : - )
- mette

Uden Relevans sagde ...

Det er samfundets skyld! :)

StineStregen sagde ...

Mobo: Du har nok ret...

René: "Ja, jeg går og døjer med lidt fedme her i vinteren" :D

Maya: Ooooh endelig, og føl dig fri til at smide tegningen derind eller linke hertil ;)

Mette: Præciiiis :D

U/Rel.: At der findes tv-programmer?