torsdag den 17. december 2009

Ikke så meget, beklager

Undskyld til faste læsere, men jeg har knoklet indtil nu, så der bliver ingen tegning i dag. Til gengæld viste min hjemtur nu her, at I nok godt kan regne med, at der er pæn sne over det hele i morgen også. Det var en fin tur, sådan i frisk, uspoleret knirkende sne, når altså vinden ikke lige prøvede at æde mit ansigt.

6 kommentarer:

Lena sagde ...

Ja det er godt nok smukt.
Rart at vide at det er til at komme frem alligevel. Det lyder ellers ikke som om der er en eneste bil på vejene endnu.

Pøj pøj med afleveringen.

Unknown sagde ...

Sikke en lortemorgen. Hverken StineStregen eller Daily Denada - jeg får jo abstinenser og må sidde i et hjørne og ryste :-o

Det er ok. Jeg skal ikke sidde her og være krævende - keep up the good work :)

Anne sagde ...

Hader den sne! Bor på Østfyn og arbejder på Vestfyn - 46 kms kørsel - tager normalt ca 40 minutter. Jeg var 4 og 1/2 time undervejs inden jeg var hjemme i går aftes - meget tissetrængende, meget tørstig og meget sulten - i nævnte rækkefølge. I dag er min bil begravet i sne - der ligger 1 m høje driver. Jeg brugte 2 timer på at skrabe fortov og det kan ikke ses lige nu pga fygningen. Vi mangler mælk, rugbrød og smør og det skal handles ind pr. gå-ben,
ganske vist kun 1 km væk, men alligevel. Gu' er det kønt, men også s..... besværligt :-)

rené sagde ...

Lukket: 'woops.. '..

Stine: "Hvor ordinært og ganske 'mainstream' sådan med en tekst-blog'. p-schuh!" ;)

(læs: det er ok med en pause når der bare ikke _er_ tid :))

Uden Relevans sagde ...

så kommer der to tegninger imårn :)

rené sagde ...

.. eller to? (nooooo pressure ;))