mandag den 28. december 2009

Shopping for dummies

Jeg vil gerne benytte dagens tegning til at hædre personalet i de udsalgsramte butikker, der må stå mål til et hobetal af spørgsmål så tåbelige, at mere end halvdelen af indbyggerne i Århus bør mentalundersøges (Har den et langt skaft og en fod? Ja? Så er det sgu en støvle, Einstein).
Også tak til Samsøe & Samsøe, der satte et par labre sorte støvler med ikke alt for meget hæl ned til halv pris. LIKE!

7 kommentarer:

Thea sagde ...

Herlig tegning :D

Randi Rehmeier sagde ...

Åhh, nej, jeg hater så meget på de grovdumme mennesker, der spørger om den slags i det offentlige rum. Hvor andre mennesker kan høre dem. Hvad fanden tænker de på? De skal holde op! Tage hjem til Trige og holde op. I hvert fald i morgen, hvor jeg skal ud og veksle et par gaver, for jeg tolererer det ÆGGE! Ligesom ingen skal komme og sige glædelig baghjul, medmindre de decideret ønsker sig et trælår.

Hilsen hende, der aldrig nogensinde har spurgt en ekspedient om noget dumt. I hele sit liv.

StineStregen sagde ...

Thea: Tak :)

Randi: Det har jeg sjovt nok heller ikke - held og lykke i morgen. Du bør nok overveje rustning og høreværn - de er MANGE derude.

~Sine~ sagde ...

Det går også den anden vej.. hørte kort før jul en ekspedient spørge en kunde om gavekortet hun skulle købe var til en gave! :D

Henriette sagde ...

HØRT! Udsalgs-start i Magasin bør man klart undgå hvis man vil være fri for disse kommentarer...

Der kunne skrives lange bøger om hvad kunder siger af mærkelige, sjove, dumme, irriterende ting i løbet af sådan en dag..

Og det værste er nok al den brok der er om at der er udsalg lige efter jul... Jamen Halløj, det er der hvert år ja.. Og det bliver rimelig svært at få plads til at det nye tøj vi får hver sæson, hvis man ikke må sætte det gamle ned?!

Haha... Mon man kan mærke jeg har været på arbejde i 10 timer i butik i dag?!

Tak for super fin blog forresten!

Hilsen

Magasin-ekspedienten

StineStregen sagde ...

Sine: Jamen sikke da et relevant spørgsmål ha ha ha ha :D

Henriette: Hatten af for dig dit stakkels lille væsen, du må være UDMATTET! Godt du har din medarbejderrabat at lune dig ved :D

Anonym sagde ...

Jeg tog mig selv i at grine højlydt xD