søndag den 20. december 2009

...eller et dejligt gavekort til just-eat...

Normalt begynder jeg at planlægge hvem, der skal have hvilke julegaver i starten af november - på den måde er der gode tid til at finde dem, og gennemtænkte gaver hitter som oftest. Men nu har min december været alt for travl, så jeg gætter på, at mit stadie af julegavepanikangst er det stadie, som mangen lingerikøbende mand befinder sig i hvert eneste år.

6 kommentarer:

Ravn sagde ...

Det er altså dejligt, at der er kommet lidt farve på. ^^
Og held og lykke med julegavejagten!

Trine Louise sagde ...

Vil så gerne hjælpe da jeg selv er i overskud på den front. Uden overhovedet at kende dine gavemodtagere, har jeg en idé jeg selv er brændt inde med og som jeg tror kan passe til mange: en digital fotoramme. De kan fås for 2-300 kr. i radio/tv-forretninger og større supermarkeder. Så kunne man jo lige lægge et par af de skønne Stinestreger ind på den til at starte med?

StineStregen sagde ...

Ravn: Tak!

Trine Louise: Det er slet ikke nogen dårlig idé!!! Vi må bare håbe, at familiemedlemmerne ikke læserlige netop din kommentar... he he.

Johanne sagde ...

Herlige sutsko! De ser dejligt varme og uldne ud...

linda; sagde ...

Min svoger ønsker sig en osteskærer. Men han er også svensk.

Maya sagde ...

jeg ville egentlig gerne have et gavekort til just-eat... det kunne redde mangen en søndag eftermiddag med ondt i håret.