lørdag den 5. december 2009

Hvorfor findes kun den værste?

Verdens dårligste idé nogensinde er børn i overbefolket supermarked!
Verdens bedste idé er børneopbevaringsbokse i overbefolket supermarked!

16 kommentarer:

Kira sagde ...

Årh ja. Er helt enig.
Børn kan være nok så søde (hvis de er i familien), men jeg magter ikke løse børm i supermarkeder, IKEA og deslignende.

Stine sagde ...

Det er bla derfor at Ikea er SÅ fantastisk. Der aflevere man bare sit barn ved indgangen, så slipper vi andre for dem.

Alice M sagde ...

Sjov du taler om børneopbevaringsbokse...

I Sydkores oplevede jeg at der i et indkøbscenter var opbevaringsbokse til tasker - og ved siden af, opbevaringsrum til kæledyr. Altså sådan et skab med nøgle med nogle lufthuller i lågen....

Måske det snart bliver virkelighed?

Kirsten sagde ...

Haaaahahaha! :-D

linda; sagde ...

Sjov tanke. Børneopbevaringsbokse er et hit.

Emilie sagde ...

Det var dog en fantastisk ide :) Når jeg bliver stor og mor handler jeg ikke ind med mine børn, medmindre vi er der når butikken åbner - det lover jeg hermed :)

Emmy sagde ...

Haha, fantastisk streg i dag og kunne ikke være mere enig :D

Anonym sagde ...

jeg er mor - selvom hun er stor nu - og hvor ER jeg enig! selvom jeg elsker babyer, så er kvinder med barnevogne et andet hadeobjekt hos os, når vi handler... kvinder med barnevogne udstråler et "her kommer jeg og i skal alle flytte jer for os" - og bestemt ikke omvendt!(ja ja overdrivelse fremmer forståelsen, for der ER selvfølgelig enkelte undtagelser)
- Mette

Uden Relevans sagde ...

HAHAHA Læs den her om ti år når du slæber lille Sebastian-Rolf og Malthe-Jokum igennem Bilka.

Anonym sagde ...

Jeg bakker op om et eventuelt lovforslag, og boksene skal være lydisolerede!

Infotainer sagde ...

I min perfekte verden var jeg havheksen Ursula, der i sådanne situationer kunne forvandle dværgene med snot på til små ulykkelige pus, der skrumpede ind til noget gråt og stod naglet til gulvene, indtil jeg var ude igen.

Miss Ibenholt sagde ...

Tak tak og endnu engang tak for din ærlighed! her gik jeg rundt og troede at det kun var mig, der havde det sådan når jeg gang på gang blev jordet af en børneflok i netto...

Anonym sagde ...

...og hvorfor er det de skal med ud og handle ? De keder sig jo alligevel og man kan jo tydeligt se irritationen hos forældrene, når de plager om ting, og frustrationen og forlegenheden når de skriger eller løber rundt og vælter varer og gamle damer...

Anonym sagde ...

Kæææft, en genial og skarp opfindelse! Skide smarte skabe! Love it!

http://www.piavalentinlorentzen.dk/ sagde ...

Hahaha :D Skøn streg!
Og jeg er helt enig! Jeg har selv en 2-årig, der bestemt ikke altid er lige nem at have med ud at handle - det er dog blevet supernemt at have ham med i Føtex, for der får alle børn nemlig en gratis bolle! (Smart trick)

Anonym sagde ...

This!