fredag den 11. december 2009

Link-dag


I stedet for at lave en tegning og en tekst, der er præcist magen til den i går, prøver jeg at linke til nogle rare sager, hvis du nu er lidt trist eller travl eller bare trænger til lidt overspring. På forhånd undskyld til dem, der udholder mit selskab på facebook, der er ren genbrug.

Superhelte har det lige så svært med deres påklædning som os andre. Det er bare sjovere, når det er dem!

En del af mig har lyst til at sende den her mail-udveksling som svar, når etablerede medier kontakter mig og tilbyder, at de kan bringe mine tegninger fast - helt gratis! Come nu on, jeg er både for gammel, for sur og for selvtilfreds til at arbejde gratis for, at I kan tjene penge.

Jeg er muligvis hjernevasket, fordi jeg er blevet reklame-dame, men jeg er så imponeret over, at den her totalt noller idé er blevet til en fantastisk sød lille film.

Det er så sjældent, at dansk musik virkelig overrasker mig, men det her projekt, er simpelthen fantastisk. Jeg hører sangen "Kom kom kom" inden i hver gang, jeg lukker øjnene.

Ach du lieber, her er reklame igen. Men jeg elsker det fordi, det er lavet med verdens mest fantastiske indsigt i alskens gamle tegnefilmssuperskurke! (Det er de små tegnefilm nederst på siden)

Nå, nu går jeg da helt besærk med reklamer, men den her blander biler (not so good) med kage (oh, very good) og Sound of Music (Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarh, total favorit-ting).

Hvis du stadig sidder og hænger med mulen - og tilfældigvis bor i Århus, så smut ned i Philosophy Blues-butikken på Volden 20 (vent evt. til åbningstid), og oplev en out of this world god service fra hyggelig mand, der ved, hvad der klæder dig. Han siger, han er der hver dag, bortset fra mandag. Han er især god, hvis du ligesom mig er typen, der bare starter kjoleshopping med at gå i panik over ikke at kunne overskue noget som helst og for det meste ender med at tage hjem igen uden lækre indkøb.

12 kommentarer:

Karen sagde ...

Ej, jeg er helt vild med den skoda-reklame! Jeg vil straks lægge den ud på min facebookprofil til mine stakkels overspringshandlingshungrende medstuderende! :)

Kaja sagde ...

Link-dag, vil det sige at jeg også må smide et link af :) ? http://simonsefterskoleblog.blogspot.com/ prøv lige at se! efter at have læst din vildt hyggeligt blog i over et år finder jeg denne, kraftigt inspirerede. åh hvor blev jeg glad :D !

Anne sagde ...

Fed reklame - den med kage-skodaen - gad vide om den kunne spises - eller om den tog så lang tid at lave, at det inderste nåede at blive muggent :-P

Anne S. sagde ...

Elsker de der links! Især Skoda-reklamen!

Men jeg elsker simpelthen også din tegning. Dagens Stine kigger mig direkte ind i øjnene og siger 'du er sgu helt i orden, thumbs up!'. Nøj, hvor det gør mig glad :)

Sara sagde ...

Kan du ikke også lige linke til den forretning hvor man kan købe dine fantastiske kjoler :-D

Anonym sagde ...

Fabelagtig mailudveksling. Tak for det. NU er jeg vist klar til at smutte i bad og gå på julegaveshopping. Uf.

PS: har du ikke mulighed for at vælge 'link til nyt vindue', når du linker? Det er ærgerligt at også stinestregen-siden lukker ned, når man (af vane) lukker siden, der er linket til.

Uden Relevans sagde ...

Men men ..lavede han så de piecharts? HAHHHHAst

xenia sagde ...

haha. (: var helt flad efter den med superheltene!
ps. hvordan laver man et link og skriver "navn" på det, ligesom du gjorde?

Anonym sagde ...

var helt flad efter den med superheltene. (:
ps. hvordan "omdøber" man linksne (så de ikke hedder www.etellerandet.dk), ligesom du gjorde?

blue-bird sagde ...

Blev helt overrasket over en Stinestreg i farver :-)
Anyways, back on track; sjove links, især mail-udvekslingen!

Seindal sagde ...

nogle rigtig fede links!

især blink bang bang, du har bare en rigtig god musiksmag

StineStregen sagde ...

Karen: Dem har man brug for! Held og lykke med eksamenerne :)

Kaja: Den er SÅ fin, jeg kender den godt. Han er virkelig dygtig, ham Simon.

Anne: Man har virkelig lyst til at prøve, ikke? Bare en lille bid... (og det ER tumbs up til dig, you go girl!)

Sara: Ja, gid de fandtes...

Anonym: Jeg har ikke den fjerneste anelse om, hvordan man får det til at linke til et nyt vindue. Ville gerne, men ved ej hvordan. Eksperter i blogspot må gerne melde sig på banen her!

Xeniabadut: ctrl + skift + a når man laver indlægget, jeg ved ikke, hvordan man gør det i kommentarfeltet.

Og så tak til Bluebird og Seinal (blik bang bang er faaab!)