torsdag den 3. december 2009

Byrdeløftning - gid jeg ku

I dag har et menneske, som jeg holder af og beundrer voldsomt, fået helt forfærdeligt dårlige nyheder. Jeg føler mig magtesløs, for jeg ikke kan gøre noget som helst. Tænk, hvis man kunne tage hende op i favnen og sige "så så, det går nok alt sammen," og ae hende over håret og så hjalp det. Men sådan er det jo aldrig.

9 kommentarer:

fasterfis sagde ...

uh, hvor jeg kender det der, rigtigt godt lige nu. Åh altså.

KirstenK sagde ...

Desværre kan man ikke det, for så ville jeg også være byrdeløfter...men desværre

Anonym sagde ...

nej men Stine, det at dette menneske VED, du gerne ville og at du giver udtryk for det, det hjælper også!! men derfor føler man sig vildt afmægtig ved ikke at kunne fjerne byrden alligevel, ved det godt : - (
- Mette

Lene sagde ...

Kære Stine, jeg har læst lidt med på sidelinjen og nydt din streg. Du kan gøre noget, du kan ikke fjerne det svære, men det at vide, at der er en, som tør være der, tør lytte, tør høre på alt det tunge, det hjælper. Og det tror jeg du vil være god til :-)

The Peoples sagde ...

Måske hjælper det en lille smule? Omsorg og kærlighed hjælper altid i mine øjne.....

Camilla sagde ...

Nogle gange kan bare bare ikke tage alt det dårlige væk. Man kan der imod fortælle vedkommende, at man er der for ham/hende - det kan også være en stor trøst i sig selv.

Sara sagde ...

Du kan lytte og være der. Det betyder rigtig meget for den der står i orkanens øje. Men jeg forstår godt din afmagtsfølelse. Man vil så gerne tage lidt af smerten på sig, og det er det eneste man ikke kan.

Uden Relevans sagde ...

MAn kan hvad man vil?

Annie sagde ...

Aldrig undervurdér at holde i hånden =)