mandag den 21. december 2009

Rikkehjælp til selvhjælp


Midt i mylderet midt i Magasin midt i håbløs julegavejagt var jeg tæt på at bukke under for deprimerende tanker om menneskeheden som glubske ulve, der kun give for at modtage endnu mere - men så dukkede Rikke op ud af det blå, og så vidste jeg, at menneskeheden er ok lidt endnu.

7 kommentarer:

Ine sagde ...

StineStregen i farger er fantastisk fint :) Lykke til med julegavene. - Ine

rené sagde ...

Mere Stine i Farver. Like!

(hvorfor kom jeg omgående til at tænke på 'Den Lilla Møghætte og Pulven' da jeg så den tegning? Hmm.. )

KirstenK sagde ...

Pyh, det lyder godt...for jeg har gået og haft samme bekymring...

Synne Justesen sagde ...

Årh Stine. Som du dog kan sige det.

- men jeg kender det, jeg kender følelsen.

Uden Relevans sagde ...

Alle bør have deres egen Rikke!

StineStregen sagde ...

Ine: Tusind tak :) Tricket var bare at gå ud af Magasin, alle specialbutikkerne var helt tomme. D'oh!

René: Hmmm... jeg husker den som temmelig anderledes end StineStregen :D

KirstenK: Rikke har den, så alt er ok :)

Synne: Det er virkelig en trist bivirkning ved julen :(

U/R: NEMLIG!

rené sagde ...

Stine: Det var den i _hvertfald_ ja. Det var bare.. det første der fængede øjet da siden loadede var den her pige i den der hætte, der blev overrasket af den her figur foran hende. 2/100sekund senere kunne jeg jo godt se, at det var Rikke, og ikke Pulven der stod der, men 2/100sekund er jo en menneskealder for fantasien ;)

CAPTCHA: extoid - 'nøj, hvor er du bare extoid'. Eh?