torsdag den 10. september 2009

Ting, der aldrig vil ske i mit liv I

9 kommentarer:

Anne Skovbølling sagde ...

Haha elsker dine tegninger hvor Torben er med! Han siger aldrig noget og ligner faktisk også en, der slet ikke er i stand til det, for han har jo ingen mund... Han ser samtidig lidt fåret og mannequinagtig ud... Sig ikke, at I mødte hinanden i et butiksvindue... ;D

Anne Skovbølling sagde ...

...eller også er han et meget beundringsværdigt menneske, der kan pokerfjæset til perfektion! :D

StineStregen sagde ...

Han er ikke en specielt tavs person, men den her form for tegninger, lægger ikke rigtigt op til, at begge skal sige noget. Jeg synes, det er sjovere, at ansigtet siger det hele.

KirstenK sagde ...

He, he, synes det er et rigtig godt udgngspunkt, det der statement...

Caroline sagde ...

Gang på gang falder jeg i staver over dine tegninger i stedet for lektier - stine, jeg sagsøger dig snart for uhyggeligt sjove og vanedannende tegninger der forstyrre seriøst skolearbejde!
- jeg elsker de tegninger hvor din kæreste er på, han ser så ulden og hyggelig ud. Lidt som en pædagog fra min gamle fritter :)

Jennifer sagde ...

Ohh my god - hvor ville du blive rig på at opfinde n kur mod rod. Måske vi ku slå og sammen og lave an pakkeløsning den dag jeg finder ud af, hvor man lærer vasketøj at lægge sig selv sammen! :)

Uden Relevans sagde ...

Lad dog manden se bold! :)

StineStregen sagde ...

Kirsten: Yup, så kan man tage den derfra :)

Caroline: Tak for ros, men jeg ved ikke helt, om jeg er glad for, at kæreste ligner en pædagog...

Jennifer: Jeg ville faktisk gerne dedikere svært meget tid på at finde en løsning på de ting, fuuu-uuuck jeg hader dem :D

Relevans: Jo jo - når han HAR lavet mad ;)

rené sagde ...

Kuren mod rod køber jeg gerne ;)

Torben-manden der har desuden tidligere sagt noget - 'jeg keder mig' og en anden jeg ikke lige kan huske titlen på (en hvor han vist er forkønet?). Jeg kan dog vældigt godt li' de 1000 ord hans holdning og udtryk siger :)