søndag den 27. september 2009

Gæstetegning fra René


Aaaaw, René har rigtigt valgt at smigre og fremstille mig som et dejligt menneske her. I virkeligheden ved vi jo godt, at han har slået flik flak i vildskab siden, han blev kontakt af søde journaliststudine, der gerne ville kigge forbi og se ham tegne.

8 kommentarer:

rené sagde ...

Touché! .. faktisk fik jeg et kort øjeblik den her vilde tanke, at det var et ret stort opstillet forsøg på at sætte mig op på en 'blind date'..
men så var byttedyret dårligt valgt, for det bor i jylland, er måske nok en anelse for ung til mig (det er en kompliment, Laura!) og har skam allerede sin egen kæreste .. så det var nok ikke et forsøg på at få mig datet væk - fordømt.

Flikflak == rengøringstornado i øvrigt..

StineStregen sagde ...

Jeg kender overhovedet ikke denne Laura, og jeg har aldrig mødt dig, så det ville alligevel været et noget uigennemtænkt set up, hvis det var det, jeg var ude på :D

rené sagde ...

Stine: Og jeg kender ikke dig godt nok til at vide, om ehr.. nej, det er for indviklet til at jeg kan få min hjerne til at formulere det så det giver mening ;)

Det gik fint, og meget hurtigere end jeg havde regnet med, og min lejlighed er rimeligt overskuelig - bonus ;)

Unknown sagde ...

Hvis jeg har fulgt rigtigt med ville det have været et åbenlyst 'blind date'-forsøg, hvis Stine havde sendt et dyr af en slags ;)

StineStregen sagde ...

Vi MÅ have kendt hinanden i et tidligere liv Troels :)

rené sagde ...

Jeg er personligt lidt skræmt over jeres fascination med at få mig hooket op med .. dyr?

Unknown sagde ...

Bare rolig René - det er ikke en fascination jeg deler. Jeg referer blot til Stines fantastiske gæstestriber ;)

rené sagde ...

.. hvilket netop er det liv i har mødt hinanden i ;)