søndag den 20. september 2009

90'er-quiz med Stine 4

Kæmpe slutspurt, quiz quiz QUIZ! Som teenager går ens krop jo helt amok, og hvorfor ikke angribe den med smertefuld udsmykning? Hvilken smertepynt valgte jeg mon?

A. Livet er smerte som teenager, hvilket en rusten sikkerhedsnål gennem navlen er et glimrende eksempel på.

B. En kort overgang blev branding, altså brandmærkning af mennesker, moderne, og det var da en dejlig nem måde at pynte sig på, når man kunne se i TV, hvordan det blev gjort.
C. Man KAN bare ikke sige 90'erne uden også at sige tribal tattoo eller andre stammesymboler. Det kan min mave heller ikke.

Gæt med, gæt med, men vigtigst af alt - fortæl hvordan du vansirede din egen krop.

9 kommentarer:

- Maiken sagde ...

Hmm.. Jeg håber lidt at det er A.. Og det bliver mit gæt.. Det der brænde-noget lyder ihvertfald ikke rart.. :S

rijaH sagde ...

Ja der kan jeg ik gætte hva du gjorde.. synes ikke rigtig du virker som en der gør noget af det :P men mit bedste gæt er en piercing ;) jeg fik hul i næsen og i tungen. Næsen er for længst pillet ud men piercingen i tungen har jeg beholdt ;)

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Man kan vel kun håbe på A

:-)

Julia Zahle sagde ...

Jeg tror du fik navlering - eller sikkerhedsnålen.

Jeg fik selv huller i næsen. Een i hver side. Og en ornlig stak i ørene også. Og så fik en piercing i tungen.

Bruger den dag i dag kun 2 af hullerne i ørene.

Annika sagde ...

Svært... gætter på C så.

Jeg gennemhullede min krop i 90'erne. Og jeg har stadig de fleste af hullerne endnu. Kun de to i tungen er taget ud.

Og så er jeg selvfølgelig tatoveret :-) Og ingen af delene fortryder jeg eller noget.

Anonym sagde ...

Her en stav i navlen. Havde slet ikke mave til det, men SKULLE bare ha en navle-piercing. Desværre gik der betændelse i skidtet, og jeg har nu et rigtig grimt ar i stedet for en piercing. Tror også du hoppede med på piercingen, dog ikke en rusten sikkerhedsnål, for så har du nok også et grimt ar i dag;)
Sara

Susie sagde ...

Jeg tror, du snuppede tatoveringen. Fik selv først tatovering omkring 2000 og det var IKKE en tribal;)

Dorte sagde ...

Du har lavet den med sikkerhedsnålen!! Jeg har selv lavet huller i ørene med sikkerhedsnåle (3 af de 7 jeg har/havde er hjemmelavede, så vidt jeg husker) og et flot (?) ar på min højre overarm vidner om at jeg ikke var så kvik som teenager... XV (for jeg var jo 15) ridset med knappenål og saks i meget beruset tilstand. De andre jeg gjorde det sammen med, gik ikke så dybt som jeg, så jeg er den eneste der har tydelige spor i dag...

Kirsten sagde ...

Hmmm... Solen dér er jo en klassiker - og sidder nu på mangen en voksen kvindemave avec strækmærker og hængehud. Øøøøndigt :-/

Jeg kan ikke lige se hverken A, B eller C sammen med dig, Stine - men skal jeg gætte (og det skal jeg jo) så bliver det A.

Og jeg selv: Ingen maveskamfering her (nåjo forresten, en navlepiercing, men den er forlængst død og borte), men en flot tatovering på højre overarm. Dén elsker jeg stadig :-)