onsdag den 20. juli 2011

Fabelagtig fødselsdagskonkurrence

Måske, hvis du ofte svinger forbi, du har opdaget, at jeg har en vis svaghed for dyr og fabeldyr og eventyr og dyr og fabeldyr i eventyr? Derfor kan jeg heller ikke dy mig for at udskrive en lille konkurrence i den genre.Sidst den bette blog fejrede fødselsdag (længe siden - vi GLEMTE to-års-dagen her i tågeland), tegnede I jeres StineStreger, og det gjorde mig så lykkelig at se jeres streger/broderier/køleskabsmagneter, at jeg MÅ lave en slags opdateret version af det nu.

Konkurrencen:
Send din version af et StineStregen-fabeldyr til mig på stinestregen @ gmail.com (uden mellemrum) inden 1. august. Det må være tegnet, klippet, malet, strikket - hvad du nu føler for. Jeg skal bare bruge et billede til at putte på bloggen.

IØVRIGT:
Jeg trækker lod mellem de indsendte, så deltag selvom du ikke er mr Disney med en blyant :)

Præmie:
Fabeldyret her på siden. Altså originaltegningen - med årstal og en bette underskrift på, hvis det har interesse. Tegningen er A4, tegnet på noget lidt tyndt papir med en tusch, jeg fandt engang.

Fabelstiner:
Tidligere har jeg tegnet mig som ikke-menneskevæsen 20 gange! Nemlig som Jabba, Nonne, Djævel, Pjuskedyr, mand, Black Cat, Cowboy, Fedtmuleish, Andrea, Ugle, Mandarin, Elefantdame, Ulveagtig, Ræv, Æsel, Svine, Ræv igen, Panda, Elver og Kentaur.

16 kommentarer:

Signe L. sagde ...

Haha! Jegg elsker at du kalder nonner for ikke-menneskelige væsener! :D

Jos sagde ...

Hmm.. Jeg har jo sådan set allerede tegnet dig i dyreskikkelse.. ;)

http://www.stinestregen.dk/2009/08/nogle-mennesker-ved-bare-altid-hvad-de.html

Jos

Unknown sagde ...

Opløftende streger - tak for kigget :-)

Nadia sagde ...

Jeg bliver nødt til at være med i konkurrencen!

(Som om jeg ikke har fyldt rigeligt på din blog i forvejen, men jeg kunne godt drømme lidt om en kentaurstine - den er så fin!)

mhegelund sagde ...

Nej, du må da ikke udfordre på den måde - nu har jeg jo brugt hele aftenen på at udtænke idéer.. Og Wupti - det var den aften. Du har forøvrigt berøvet mig mange aftner i denne uge, for jeg kom til at starte fra starten - FANTASTISK blog (tidsrøver)

StineStregen sagde ...

Signe: Kommer man i helvede så?

Jos: Sandt, så er du jo allerede i form :D Jeg glæder mig til at se den næste ;)

Somo-art: Tak!

Nadia: Yeeeeees pls, deltag! (og gu fylder du da ej meget, vi er jo en slags kollegaer ;)

mhegelund: Well, min aften røg også, hvis det var en trøst? I det hele taget kunne det være sjovt, hvis man kunne regne sammen, hvor mange timer, der er brugt på den bette blog... Jeg GLÆDER mig til at se dit bud!

MamaTux sagde ...

Hmmm jeg vil overveje at presse det ind i min over-over-OVER bookede juli kalender :P

Det skal da være den største ære at komme med sin helt egen Stine-version

Kitty - The Librarian Fox sagde ...

Hmm... jeg tror jeg er med på den men skal liiige have fat i en scanner. Jeg har godt nok ikke tegnet i mange år men hey, det skal nok blive sjovt!

Men hvad skal man nu vælge for et fabeldyr...

Birgit Bjerregaard sagde ...

Superhyggelig konkurrence, har ikke tegnet i mange år - prøver!

Anonym sagde ...

Og cowboydere...føj for et fabeldyr :-)

StineStregen sagde ...

Jaaaaaa, send tegninger! I lovs it!

Liv Oustrup sagde ...

Ej, dén vil jeg gerne vinde... Fabeldyr... hm! :)

Anonym sagde ...

Ja du fik jo en lille flot pikant tegning af mit tidligere i dag - som er en rigtig fabel!

ÅST.

Mariane sagde ...

Hej Stine,
Altså! Det må jeg sige - Det er da bare en god blog du har. thihi - Det fik mig til at sende noget til dig så lad os se om du vil godkende det. Tak for din gode Blog og skønne tegninger

superheltemor sagde ...

Trækker du snart lod, spørger et par utålmodige tegnepiger(-;

StineStregen sagde ...

Jo årh det er sandt, ikke alle lever i mit tempo. TAK for de mange fine tegninger, en vinder er på vej! Næ, TO vindere er på vej :)