tirsdag den 12. juli 2011

Min nye kasseÅh Årstiderne, det var ikke nu, jeg havde allermest brug for at finde ud af, at den kasse, der passer bedst til mig, hedder "Singlekassen".

19 kommentarer:

Milady sagde ...

Åhhh, Stine. Virtuelt kram. Jeg har desværre ikke så meget andet at byde ind med.

Kristine Sejr sagde ...

Åh,jamen...Singlekassen er eller god at være i. Men forstår dig sgu godt.

Anne Skovbølling sagde ...

Åh av!:(

SanneBogorm sagde ...

*kram*
jeg er også lige kommet i single kassen. er sq ikke altid li så sjovt :(

Ea sagde ...

Åh, hjerteskærende, Stine! Øvbøv med drys af æv på. :(

kristin sagde ...

Føler jo at det er lite man kan gjøre, og man vil så gjerne gjøre noe hyggelig for deg!
Hvis du trenger å komme deg bort, kan kanskje jeg gjøre noe? Jeg bor i Oslo og kan gjerne komme med hyggelige tips her, og kan gi deg Oslopass som gir inngang på alle museer.
Si fra hvis det trengs :) Oslosommer er ganske fint.

Julia Zahle sagde ...

Jeg er mega-go´ til at give krammere irl. Så, hvis jeg ser dig, lader jeg som om jeg krammer dig inde i mit hoved, for det vil være alt for underligt, hvis jeg gør det sådan rigtigt.

/Julia

StineStregen sagde ...

Ih hvor er I søde allesammen! Og jeg ved godt, at det ikke er en frygtelig kasse. Lige pludselig var det bare kryds et nyt sted, jeg virkelig ikke havde lyst til at sætte kryds :(

Kristin: Du MÅ være det sødeste menneske i Norge, eller måske hele Skandinavien. Eller verden. Du er i hvert fald sød!!!

Mie sagde ...

Jeg ved ikke hvor opmuntrende det er, men jeg har ihvertfald "reklameret" lidt med din blog og skrevet et par søde ord om den: http://wonderfulwordstome.blogspot.com/p/blog-liste.html

Allan sagde ...

Søde Stine, jeg kan slet ikke have at læse disse ting og se dine seneste tegninger. Jeg har godtnok været single i en del år, men jeg kan godt forstå, det er hårdt for en ny-single. Se på den lyse side: Nu kan du gøre lige hvad du har lyst til. Spil lige den musik, du har lyst til, og ikke mindst, du kan kigge på fyre og flirte løs :-) :-)
Har lyst til at give dig et kæmpemæssigt knus, men det må så bare være et virtuelt et.

Anonym sagde ...

Singlekassen er den RIGTIG gode kasse... fordi det er egokassen, alt det gode kun til dig! Ik'?

Rue des Paquis sagde ...

Du kan også bare bestille løbende fra http://www.birkemosegaard.dk/, så kan du få lige de mængder, der passer til dit lev hele tiden - helst uden at blive sat i en bestemt 'kasse'.

Onkel Anne sagde ...

Stine jeg kan heller ikke lide den kasse. Hader den lige så meget som kasserne, hvor alderen skal afgøre noget. Eksempelvis bankkonti.
Men jeg vil gerne være stand in for pæn men irriterende mand. Bare sig til
♥♥♥

fasterfis sagde ...

..det mest nederen ved singlekassen er at der altid er et eller andet chokolade/kage/ usundt, som man lige kan hygge sig med. For som single trøsteæder man jo hele tiden.
Det hidsede jeg mig op over engang hvor jeg overvejede Årstiderne, men tog andet brand.

og du får lige virtuelt krammeri her fra også. Hvis jeg så dig på banegården i disse dage, ville jeg måske manne mig op og kramme dig ægte. Du ville så dø af skræk, men altså.. det var i god mening.

Line sagde ...

Jeg er alene og jeg har lige fået "Stor Mixkasse". Den nåede jeg at spise op, inden grøntsagerne blev slatne. Ellers bare tag den alm. "Mixkasse". Den kan du godt nå at spise op.

Du behøver ikke ryge i "Singlekassen". Never ever.

Fru Sole sagde ...

Jeg vil lige sige at single-kassen fra årstiderne er en seriøst god kasse, der er altid lækker snoller med :)

Jacob Christensen sagde ...

Som de siger: Timing er alt. #fail

StineStregen sagde ...

Tak igen, fordi I er søde. Det der madkasseroderi er sat lidt på stand by indtil videre, men tak for input :)

Emma-Bjørk sagde ...

Stine... også jeg har lavet et indlæg om singlekassen, da det er den box jeg ofte ryger i... og ikke altid kun af de fire årstider. Jeg er blevet meget inspireret af din blog. Gik selv og legede med tanken om at tegne mit liv, da jeg ikke altid er fuld af ord og ofte glemmer mit kamera... og så puf fandt jeg din blog, som gav mig endnu mere blod på tanden. tak for det :)
Kig gerne forbi mig hvis du har lyst :)