onsdag den 7. oktober 2009

SÅ STOP MED DET!

Jeg.bliver.så.VRED.når.nogen.gør.lillesøster.ked!

14 kommentarer:

rené sagde ...

Note to self: Aldrig, aldrig, ALDRIG gøre Spedtsberg den yngre ked af det (...aldrig)

Ravn sagde ...

Det er vist uanset, om det er storesøster eller lillesøster. Min ti år ældre storesøster er der i hvert fald heller ingen, der skal gøre ked, før jeg mærker suget i maven og kinderne blusse op.

malene sagde ...

Du får mig til at savne min storesøster. Hun bor aaalt for langt væk. som i´rigtigt langt. :(

Anonym sagde ...

jeg har det på HELT samme måde, når nogen gør min datter ked!! jeg er klar til at TÆVE hele verden (eller ok bare den, der er årsag til smerten - så lad være med at stå i vejen).... og ja det er råbe-væsen du har monteret, det er vist også indbygget her : - )
HURRA for storesøstre (og mødre)
-Mette
ps for min lillebror vil helt klart frabede sig sin storesøster råbende som en løve - men jeg ville tæve verden for ham alligevel!!

StineStregen sagde ...

René: Goooodt, så er vi enige :)

Ravn: Hun er heldig at have dig!

Malene: Stakkels dig, det er ikke nemt at have for mange kilometer mellem søsterforholdet... På den anden side, kan man så benytte anledningen til at glemme, hvor mange konflikter, der er indbygget i et søsterforhold :)

Mette: Han er glad for det inderst inde, det er jeg sikker på!

The Blogless Sister sagde ...

Yes, lige præcis sådan ser jeg ud inden i, når nogen er dumme mod min lillesveske :-)

Anni sagde ...

Til gengæld er det skønt at have en søster og en sød svoger der laver hjemmelavet pizza og henter is, når nu man er lidt nede! :)

Anni sagde ...

Til gengæld er det skønt at man har en søster og en sød svoger der gider at lave hjemmelavet pizza og hente is, når nu man er lidt nede! :)

Maya sagde ...

Der er noget om det der med søskende-skab og beskyttelse... Det duer sgu. Det var ikke for ingenting den der Brødrene Løvehjerte fik succes.

Stine sagde ...

Oh, kender kun følelsen alt for godt! Min søster studerer med én, der for sjov (not funny, dude!) kalder hende tyk. Og det bliver hun altså ked af. Men han stopper ikke. Jeg overvejer at gøre noget ved sagen... idéer???

Kh storesøster-Stine

StineStregen sagde ...

Stine: ARG et møgsvin!!! Jeg får virkelig lyst til at være ond ved den klovn, men... der er vel ikke så meget at gøre, hvis man ikke selv skal begynde at kaste med lort? Medmindre de er så gode venner, at hun helt stille og roligt kan forklare ham, hvordan han sårer hende igen og igen, og at hun derfor finder ham temmeligt frastødende...

rené sagde ...

Ninjahævner..

rené sagde ...

et ord: NInjahævner

Stine sagde ...

Tja, hun har forsøgt at sige til ham, det ikke er cool. Jeg troede egentlig den slags drilleri døde ud efter gymnasiet.
Jeg overvejer lidt noget med kupon-hæfter. Enkelt, anonymt og vildt irriterende. Plus: jeg slipper for at sparke ham hårdt i skridtet!