mandag den 11. juli 2011

De fem årstider - en lang historie gjort kort?

På mange måder føler jeg, at jeg har ført alle en smule bag lyset ved mest at fremhæve de ferskenfarvede sider af det her forhold. Undskyld. Her er HELE sandheden.


SOMMER

EFTERÅRVINTER

FORÅR

SOMMER IGEN


61 kommentarer:

Kristine Sejr sagde ...

Jamen, nej, jamen nej...Jeg er ikke helt lykkelig mere, det er det hurtigste år der lige er gået, og mange op og nedture, men nej, jeg er ikke tilfreds, men...hmm jamen hvis det er blevet ved med at ske, så er der jo nok en mening med det hele.

Men altså Nej. Nu var I jo lige det der par som jeg jo gik og sukkede over fordi jeg synes det var så romantisk den måde I mødte hinanden på.

men ae ae, det skal nok gå alt sammen, med mindre at jeg har misforstået alt, og det bare er en tegneserie, og intet har med virkeligheden at gøre.

Niels Bonnevie sagde ...

awww.

Mona sagde ...

Åhr, Stine altså.... :(

Bitten sagde ...

Åh, Stine :( Så sidder man her med tårer i øjnene.
Du skal heller ikke stille dig tilfreds med så meget usikkerhed, det kan man ikke leve med i længden.
Håber du kommer hurtigt ovenpå igen *ae*

Alice M sagde ...

Jamen jamen... NEJ!!!

Fru Sole sagde ...

Nej....
Har prøvet at skrive et eller andet konstruktivt og klogt en 10-15 gange, men der er jo ikke nogle guldkorn vel.

Håber du har nogle gode veninder til at give dig et klem!

Thominous sagde ...

Pis :(

Anonym sagde ...

Åh, kære StineStreg. Det er jeg virkelig ked af at høre. Både om det endelige brud, der er kommet nu, og al den usikkerhed, du har levet med (selvom I selvfølgelig også har haft en masse gode stunder sammen).

Rigtig mange gode tanker herfra!

fasterfis sagde ...

Åh nej, sikke dit hjerte er blevet vredet helt af led mange gange på et år. SIkke noget hø og lort, og håber altså at du er ok snart igen. Ih.stakkels lille Stinestreg irl.

Annette i Barcelona sagde ...

Stine... Jeg læser altid med og hygger mig altid over din humor og din måde og fortælle om dit liv på. Jeg elsker dine tegninger. Men i dag blev jeg lidt trist. Dog har jeg sjældent kommenteret.... Hvis dette er endnu en historie fra dit liv... så syntes jeg du skal lade den pæne mand gå. Jeg syntes klart du fortjener noget andet. Hvis han virkelig kommer og går som du afspejler i dagens tegninger... så er det på tide at "lukke døren"...

Et knus herfra og med ønsket og at du finder den ægte skønne kærlighed hen over sommeren.

Ravn sagde ...

Av, av, av. :( Jeg håber, du kommer ovenpå igen. Vil så gerne komme med trøstende ord og kloge ordsprog, der får dig til at vide hvad du skal gøre lige nu, men det kan jeg ikke. Mange tanker herfra.

maja sagde ...

EEEJJJJ :(

Puk @ BakBlog.dk sagde ...

Aj men for fanden altså! Det kan han sgu da ikke gøre - I var jo perfekte sammen (siger hende der aldrig har mødt nogen af jer og kun har fulgt med via dine tegninger).
Øv gange tre siger jeg bare :(

Pauseknappen sagde ...

Århhhh... sikke noget møg. Håber du kommer ud på den anden side med oprejst pande og et hjerte der langsomt heler igen. Husk at tænke på dig selv, tror også du skal lade manden gå, og få en stor krammer ved en veninde....

Tanker, R

Rosanna sagde ...

Piv, snøft,... Piv!
Masser af kram og kærlige tanker

Lotte A sagde ...

Det er fandeme noget lort. Og pis.
Stakkels Stine. Den er altså en svær størrelse den kærlighed. Men det er altid noget i er "enige" om ikke at være sammen længere...
Skal jeg bage en kage til dig?

Alexia sagde ...

Det er fandme ikke fair! :( Ja undskyld jeg bander, men nogen gange må man altså godt!

Er virkelig ked af at høre det ikke gik, men hvis det virkelig er sådan det har været så kan man bare ikke holde til det i længden og så fortjener du bedre!

Håber du er okay!

Cecilie sagde ...

Årh øv! Troede bare det var så godt

På den anden side skal du da have en der altid ved, at han VIL have dig og ikke bliver i tvivl i tide og utide

Anonym sagde ...

Bitterfissen siger: Vær glad for at det sker nu og ikke efter, I har fået et par børn - en så usikker fætter er nok ikke den bedste at satse på i det lange løb. Du fortjener bedre. Knus til dig.

Sascha sagde ...

Årh men altså :( Aeaeaeaeaeaeaeaeaeae!!!

Anna sagde ...

Det indlæg rørte mig på en helt anden måde end normalt. Det er trist. Men det er værd at vide, at alt bliver godt igen. På et tidspunkt.

Stine sagde ...

Åh. Stakkels dit hjerte.
-Stine

Musseline83 sagde ...

Øv... Men kender godt typen... Hvis fyren er så vægelsindet, så er du bedre værd. Ved godt, at det er en kliché... :)Håber fremtiden bringer noget godt for dig, StineStregen! :) Er bare så vild med dine tegninger! :)

Hybel sagde ...

Aaaaiiiiii, *sparker pænesen i r...* for det kan han ikke byde den sejeste qvinde i DK.

Du har simpelthen fortjent meget bedre, end det her. Stort tanke klem. Herfra

Luna sagde ...

Åh, hvor er det synd for dig, at du har levet i den uvished. Det må være skidehårdt, men jeg tror du skal stå fast nu, for det har ingen fortjent. Du fortjener en mand, der KUN vil dig hele tiden! Mange knus Luna

Bethany sagde ...

Vil lige gøre opmærksom på, at denne Bitterfisse ikke siger som hende den anden der har skrevet.

Bethany nøjes med at sende en tanke.

Jeppe sagde ...

Av. Krammer herfra.

Sofie sagde ...

Åhh, sådan noget kan man bare ikke holde til ret længe. Stakkels dig :-(

StineStregen sagde ...

Åh hvor er det overvældende med så mange søde kommentarer. Dem skal I have tak for, det gør det lidt nemmere ikke at gå helt til grunde.

Jeg vil i øvrigt gerne understrege, at der er masser af nuancer, der ikke er kommet med i striben. Den tidligere så pæne mand er ikke noget dårligt menneske. Et stort fjols med masser af issues som man ikke kan være kærester med JA, men ikke et dårligt menneske.

Trix sagde ...

Pisosse.
Nogen gange går det ikke.
Pisosse.

Anonym sagde ...

Holder med dig Stine. Er rigtig ked af, jeg aldrig nåede forbi dig på Roskilde! Elsker din blog og dine tegninger, selv når de er sørgelige.
Håber det bedste!

kristin sagde ...

Så fælt å lese, jeg heier på deg og jeg har heiet på dere. Håper du har ting i livet ditt som gjør deg glad!

Tina sagde ...

Aarrj håbede på en happy ending her.... Men når det nu ikke skal være, så håber jeg i det mindste at i begge ender det her og får det godt igen :) Når hjertet igen finder sit vanlige leje indeni! KNUS herfra!

Yessen sagde ...

Ouch!
Det bliver bedre. Har selv været i den modtagene ende af et "jeg-er-ikke-parat-ok-så-prøver-vi-alligevel-men-det-går-ikke-jeg-må-ha-afstand-men-vi-kan-ikke-overholde-det-og-ender-sammen-for-alligevel-at-gå-fra-hinanden-igen"-break. Det trækker tænder ud.
Hang in there!
Positive tanker herfra.

Marillen sagde ...

Jeg kender det. Av.

Line sagde ...

Åh Stine!!!
Jøsses en av'er....
Alle tanker herfra og håbet om, at der er nogen, der giver dig dit livs største knus lige pt.!!!

Onkel Anne sagde ...

Stine jeg sender dig al min opbakning i, at man ikke skal gå tilbage til en fuser mere end tre gange! Du må ud i verden og se den på ny med dine fine nye briller :)
Kærestesorger er slemme! Og selv om den før så pæne mand er et godt menneske, ja, så skal han ikke gøre sådan ved dig! Slut prut end of story!

Christina sagde ...

AARRRGHHHH!!! Det er BARE ikke iorden!

Undskyld mit sprog, men han skulle have et los i bollerne! Det er sgu dårlig stil, ikke bare en, to eller tre gange.... Han fortsætter sgu! Nej, nu må du sgu bestemme dig, mand!

Ok, han fik lige mit blodtryk til at stige.
Han er garanteret sød og rar og i bund og grund en dejlig mand, men det der er bare total dårlig stil. Man kan da ikke lege sådan med mennesker og deres følelser!

Ud med ham, du.
Har et lille princip, som jeg lærte at leve efter på den hårde måde :
Møder dejlig mand
Bliver gift
Får barn på mands ønske
6 måneder senere skred han ("Det er ikke sjovt længere" WTF?)
1 måned senere har han fortrudt ("Undskyld, men står der IDIOT i panden på mig???")
Vi var sammen i knap 8 år, helt efter bogen.

Mit svar var: "Du går kun fra mig en gang. Du får ikke muligheden igen."
Det lever jeg stadig efter, og det har sparet mig for mange hjerte-vridninger.
Sender dig en tanke og et kram.

Nanna Uhrbrand sagde ...

avs!
Der er altid plads til hjertesorge på min sofa i forstande. Vi har is og kage og uendelig mange tv-serier

*Fru Forstad fra fremmed computer

Anonym sagde ...

Kæmpe kæmpe trøstekrammer!
Mette

Cecilie sagde ...

Wow, Stine! Selv med et hjerte i stumper, bevarer du din integritet og sviner ikke den forhenværende pæne mand! Jeg beundrer dig nu endnu mere og ved, at med den indstilling er det bare et spørgsmål om tid førend han, der er pæn på alle plan, kaster sig for dine fødder og tvivl ikke er et ord, der findes mellem jer.

Indtil da er det ok at tage ud på Marselsborg Lystbådehavn og få landets bedste is, mens du kigger ud over bølgerne. Og derefter drikke vin i godt selskab. Jeg tror på dig!

Ditte P sagde ...

Stine, dit indlæg gjorde mig både vred og trist. Det er nemt at være bagklog - og bare klog på andres vegne. Men jeg er enig med Christina i, at det er dårlig stil at være så ubeslutsom. Det drejer sig om en andens følelser og hjerte. Dine følelser og dit hjerte. Pas på dig selv :-)

StineStregen sagde ...

Tak igen for rigtigt mange søde kommentarer. I gør det altså en smule nemmere, det her hjertesmerte.

Og jeg er godt klar over, at den engang så pæne mand virkelig har opført sig som en klovn - men der er mange mellemregninger, jeg ikke kan fortælle her, for det ville være at hænge hans privatliv ud, og det kan jeg ikke være bekendt.
Vi kommer stadig godt ud af det med hinanden, og han er dum, men ikke ond.

Anne sagde ...

At køre i rutsjebane er sjovt - når det er i Tivoli eller på Bakken, bare ikke når det drejer sig om kærlighed. Du er sød og large, når du skiver at "han er dum, men ikke ond" - men det gør for ondt i hjertet at køre i rutsjebane på den måde og så er det sundest at stoppe helt. Jeg er helt enig med Christina, når hun skriver at han kan gå én gang og så skal det ikke være en mulighed igen. Min gamle kloge farmor sagde engang "at én fejltagelse kan tilgives, to er én for mange og 3 er en vane" - og det gælder for mange ting. En stor krammer fra mig og held og lykke :-)

Mette sagde ...

Åhhhhh.... det er jeg dælme ked af at læse. Du rammer lige plet med dine tegninger - også de ulykkelige, desværre.

Kender det godt med at sige "han er dum, ikke ond" - har jeg også selv sagt om en, der tog mig lang tid om at komme.

Men whatever... husk den her, som Samantha sagde til Smith i SATC filmen (1) - Jeg elsker dig, men jeg elsker mig selv højest.

Pas på dig selv!

Stinne sagde ...

ahhh slet ikke pænt af den pæne mand og fuck hvor var det et upassende tidspunkt at bede om et fælles tegneprojekt (sorry) Håber at dit hjerte hurtigt heler. OG hvor er det bare ikke særlig øko overskudsagtigt med en singlekasse - kunne de ikke kalde det en éner eller en unika kasse eller noget lidt mere opmuntrende.

Oberst Anja sagde ...

Åh nej... Men altså, dumme mennesker kan jo sagtens være søde. Og selvom man ikke skal være kærester længere, er der vel altid en masse følelser, der ligesom hænger lidt ved.
Jeg havde sådan et forhold, som du har tegnet (også med helvedes mange nuancer), og han er nok det sødeste fjols jeg kender.
Igen: øv for hjertesmerte. Håber du bliver okay igen snart.

Annamette Fuhrmann sagde ...

Du er så fin Stine. Og den mand, der engang får lov til at være din hjertemand er heldig heldig heldig.

Anonym sagde ...

Din stakkel! Jeg sad i samme situation for præcis ét år siden. Men ved du hva´? Det er ham der kommer til at fortryde det i sidste ende, og når han endelig gør, BUM så sidder du med den Pæne Mand #2 og er ligeglad med den Pæne Mand #1.

Du får gaflet dig en ny mand in no time, og ved godt at det ikke er den nye du vil have nu - men det er det snart ;)

Hang in there

Anonym sagde ...

Årrh, Stine... Ved godt, at det slet ikke hjælper lige nu, men det bliver bedre.
Og så lidt kloge-på-andres-vegne ord: har prøvet den slags forhold, og tro mig, når man endelig er sammen med den rigtige, så er der ikke den usikkerhed (der er meget andet bøvl, selvfølgelig, men ikke usikkerhed). Så er det bare overraskende nemt og dejligt. Alt andet holder ikke!
Stort virtuelt kram herfra.
- M.

Liv Oustrup sagde ...

Årh... Øv! Kys og små hurtige pust på dit hjerte!

Anonym sagde ...

Stine udgiver du dine tegninger eller sælger dem - ville elske at have nogen hængende på væggen?
Lene

Malene Kirkegaard sagde ...

Ham har jeg også prøvet.... Det var sgu ikke sjovt!

Jack J sagde ...

Det var sgu da ikke så godt, hva'.

Anonym sagde ...

Jeg er hende der er vægelsindet. Og det er ikke med min gode vilje. På et tidspunkt må man dog sammen tage konsekvensen af tvivlen og se i øjnene, at den tvivlende ikke ER der, og at modparten ikke fortjener en tvivler. Det betyder ikke, at nogen er onde, blot at man ikke skal eller kan være elskende. Min modpart har en stor plads i mit hjerte og omvendt. Håber det samme gælder for Jer.

Sisse-Sofie sagde ...

sex and the city, gode bøger der kan abstrahere (ikke om lykkelig kærklighed)store øl og mange chips, kager, bacon, sushi, uendelig medfølelse og rygnusseri, nyt tøj og bløde dyr er hermed sendt i din retning.

Amluan sagde ...

Hulk, græd og le dig igennem kærestesorgen med dine venner og familie. Husk at der er bedre tider forude, selv der om natten, når savnet er størst, puden stadig dufter lidt af ham - husk der, at "this too shall pass".

Kærestesorg suger bingorøv med flaprende hæmorider på størrelse med tennisbolde. Faktum.

S for socialrealismen sagde ...

For pokker da også, her har man været på sommerferie og i mens har Socialrealismen bredt sig til Aarhus. Dine striber gør mig ellers altid så glad, men i dag blev jeg trist. Meget trist på dine vegne.

Østfronten sagde ...

Ferskenfarve har man brug for, når man er midt i det hele. Til gengæld vil jeg nok vælge at melde 'RØVbanan' til commitment-fobisk mand (så er det sgu ligemeget at man er pæn).

Alt muligt godt til dig.

Stine Fisker sagde ...

Kære Stine. Jeg har netop været meget der sammen igennem. En mand der ikke vidste hvad han ville, og både ville mig og ikke ville mig samtidigt. Jeg har i flere år fulgt Stibestregen (som stor fan og navnesøster), og kom efter mit definitive brud med min kæreste forleden i tanke om denne streg. Fandt efter nogen søgen frem til den igen, og jeg græd af genkendelighed og smerte da jeg genså den. En forudløsning der hjælper til at hele et dybt sår. Dine streger bringer glæde og grin i min hverdag, men rammer mig gang på gang dybt i hjertet.
TAK for dine streger - og tak for særligt denne streg der hjælper mig i en svær tid. Jeg er ikke alene, og trøster mig med at du efterfølgende fandt en dejlig mand :-) Af hjertet tak!

StineStregen sagde ...

Kære Stine

Tak for din kommentar. Det er endelig så længe siden, at jeg kan se tilbage på det uden at holde vejret. Og jeg kan love dig, at det bliver bedre.

Det, jeg først kunne se længe efter, var, at der hvor jeg havde det allerværst, var faktisk i forholdet. Det gjorde så ondt så ondt så ondt at give slip - men det skulle til for at få det godt. Det var aldrig rigtig godt at være sammen med en, der ikke vil mig helt. Eller jo, men så i perioder. Og i andre perioder slet ikke. Op og ned og mavesår. Jeg gik i stykker.

Men jeg er glad igen. Og det bliver du heldigvis også - for du har i hvert fald lært, at man ikke bliver lykkelig med en halv kæreste. Med dem sorteret fra, er der flere af de gode tilbage - når du er hel nok til at møde en.

Mange mange tanker herfra! Jeg håber, du snart bliver glad igen <3