onsdag den 13. juli 2011

Kig væk, hvis du ikke er i humør til sentimentale takketaler

Ind i mellem kan man forbande, at man absolut skal være sådan en forbasket sjæleblotter, især når man er midt i brud og hjertesmerte. Men så ind i mellem, ik', så viser det sig, at fremmede mennesker er fabelagtige. Sådan helt igennem så søde, at man tuder lidt og føler sig hjælpeløst ude af stand til at takke nok, fordi de ud af det blå lige sådan lavede tegninger for at trøste. Og fordi det betyder mere, end man lige sådan kan forestille sig.Selvfølgelig har jeg ligesom alle Nadias andre faste læsere tænkt "gad VIDE, hvordan jeg ville se ud i hendes streg", og nu ved jeg det!!! Hun har endda brugt mit kaninkostume fra dengang, jeg var hjemløs. Åh Nadia, du har overbevist mig. Gravhunde er det bedste i verden! TAK!
Bibi har også sendt en trøster, mens hun ellers jonglerer rundt med lidt barsel, indlæggelse for epilepsi, medicin og influenza. Hvor vildt et menneske er man ikke lige, hvis man kan overskue at trøste mit sølle hjerte, mens man battler hele sin tilværelse som Bibi? Hvis Bibi havde tegnet et stort kryds og sendt det, havde jeg stadig tudet lidt over det. Men BarselshårsBibi med den lange arm er nu altså ret fin!

6 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Jeg sender skisme også lige en trøster, dog uden tegning...Det liv der, er ikke altid lige nemt at danse med!

Kamilla sagde ...

elsker din blog!!!


thewallsaroundus.blogspot.com

Anonym sagde ...

Jeg har erfaret at når man er der hvor du er lige nu, så er "Here comes the sun" med Beatles en god trøst. Det nummer giver glæde til et lille gå-i-stykker-hjerte. :)

StineStregen sagde ...

Ih Kirsten, du er så sød :) Og tak også til dig, Kamilla.

Anonym: Jeg fik desværre lidt ødelagt Beatles af en engelsk ex, der ikke kunne se nogen grund til nogensinde at høre eller snakke om andet end Beatels :(

Allan sagde ...

Jeg ville ønske, at jeg kunne tegne, for så havde jeg lavet en stor en til dig. Jeg må nøjes med at give dig et virtuelt kram, og komme med den mere eller mindre oplagte kommentar, at det bliver bedre og nemmere. Der skal bare lige gå lidt tid. Følelserne skal lige have tid til at lande igen.
Stor trøstekrammer

StineStregen sagde ...

Tak for det Allan <3