torsdag den 17. juni 2010

Buh, cowgirl


Jeg kan ikke huske, hvordan vi kom ind på det, men jeg sagde til Anders, at jeg ville være cowboy. Og så sagde Anders, at jeg kunne være cowgirl. Men det er fesent, hvilket en billedgoogling hurtigt beviste (næææ du har fået et cowboyhat pigelil, så er det klart at du er stripper). Så nu har jeg tegnet en cowgirl, der er en smule mindre cowgirlet end de andre.

18 kommentarer:

Lise A sagde ...

Der er heldigvis tapre ko-piger også:

http://www.cowgirl.net/

rené sagde ...

'festent'? Sorry.. kunne ikke lade være ;)

CAPTCHA: qwlakt .. ehr..

Stine K.A. sagde ...

Hej (:
Vil bare lige sige, at jeg synes din blog er helt vild fed (og også dit navn, forresten ;)). Faldt over den for nogen dage siden, og har lœst det hele igennem, der er bare så mange flotte og søde tegninger :D
Mvh. Stine (:

www.6400happimess.blogspot.com

Dines sagde ...

Jeres googling ledte jer tilsyneladende ikke forbi Sharon Stone i The Quick And The Dead. Åh, hvor der var baghjul til både Jack Nicholson og Russel Crowe hvad sejhed angår i den film. http://www.baronhats.com/images/Quick-dead-stone1.JPG

StineStregen sagde ...

Lise: Hvor sejt!!!

Rene: Rettet. Var træt.

Stine: Tak :)

Dines: Hmmm, måske har jeg rent faktisk set den film. Men det er ikke fordi, hun sådan har dannet skole for, hvordan vi opfatter cowgirls...

Anonym sagde ...

du ryger da ikke stadig vel ???
- mette

Anonym sagde ...

Ihhh hun er sød, hende Calamity Stine <3

Anne Sofie sagde ...

..Men hun har ingen bryster? Men det har almindelige-Stine selvfølgelig heller ikke. (Altså stregen - jeg håber virkelige Stine har..Eller. Nej - jeg stopper nu. Jeg har været til eksamen og jeg har drukket champagne, så jeg bør slet ikke føre et tastatur)

- AS

DInes sagde ...

... men det er da en god pointe? hvorfor har Stinestregen egentlig ikke bryster?

mobo sagde ...

Sig undskyld Stine!


http://www.stinestregen.dk/2010/02/undskyld-for-de-manglende-babser.html

Anonym sagde ...

Hej Stine!

Jeg vil bare lige fortælle dig at din blog bringer lykke. Jeg har gået ledig i et halvt år og da jeg startede i et jobsøgningskursus begyndte jeg at læse din blog. Den dag jeg læste der sidste (første) indlæg fik jeg en jobsamtale, der nu er ført til et job.

Hvis ikke det er din blogs skyld, så ved jeg ikke hvad det er. :)

Ej, pjat til side. Tusind tak for god underholdning da jeg mest havde brug for det, du har helt sikkert fået dig en ny fast læser.

Mvh Line

Trine sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Christian sagde ...

Hvis det hedder en Cowboyder, som jeg kalder dem, ville du saa vaere en Cowgirlder?

mette b sagde ...

Kære Stine
Jeg har tilladt mig at låne dit forkølelsesbillede og har linket til dig på min blog. Jeg håber det er i orden?

Klem fra
mette b, som nyder dine streger :)

FruE sagde ...

Har lige fundet din blog via mette b's blog. Vil sende dig en mail, men kan ikke finde din adresse. Hvor kan jeg finde den? Alternativ kan du måske kontakte mig via min side?

Fru E

StineStregen sagde ...

Min mail er stinestregen @ gmail.com

En du ikke kender sagde ...

Stine, du svarede altså ikke på, hvorfor StineStregen ikke har bryster!

StineStregen sagde ...

Undskyld, jeg havde ellers postet en kommentar om de bryster? Gad vide, om jeg selv har slettet den, eller bare drømt det... Har været mentalt fraværende, som man nok godt kan se på aktivitetsniveauet herinde.

Men altså... bryster... Who needs them? Er de meget savnede? Der er jo heller ikke store hofter, cameltoes, ører eller næser?