onsdag den 8. oktober 2008

Vi ses om en uge


Det er skidt for mit allerede høje niveau af overspringshandlinger, at mine teenageårs så elskede tegneserie Elverfolket er blevet gratis tilgængelig på nettet.

4 kommentarer:

StineStregen sagde ...

Hvis andre skulle trænge til et gensyn med de selvhøjtidelige små ulveryttere, er linket her:

http://www.elfquest.com/gallery/OnlineComics3.html

My Messy Blog sagde ...

hæhæ, det er farligt med alle de tidsrøvende nørdlinks kan få fra min blog.

cyberzed sagde ...

Det er så hermed din skyld hvis jeg ikke kommer levende igennem min prøveperiode på det nye job :)

Anonym sagde ...

Så sidder man her og overspringshandler ved at læse alle dine gamle indlæg og BAM så kaster du elverfolket i hovedet af mig.. Hvis det ikke var fordi jeg kun mangler at rette min konklusion så kunne du meget vel have endt med at være årsagen til at jeg måtte udsætte mig speciale ;) Og tak :)