onsdag den 20. juli 2011

StineStregen 3 år - en fest i tal

Det er ikke engang løgn! I dag er det 3 år siden, jeg første gang postede en bette StineStreg. Det fejrer jeg i aften ved at putte nogle forskellige indlæg op med fantastiske fakta fra de 3 år krydret med nye tegninger. Det bliver en FEST!


Man ku selvfølgelig bare rulle hen forbi og se det første indlæg, men er man lidt lad i scrollfingeren, er her den FØRSTE tegning, der kom på StineStregen. Den handlede om, at jeg som barn drømte om at blive kentaur, når jeg blev stor. Det gør jeg på en måde stadig lidt.
Det ligner et blåt hulepindsvin på lur, men som grafen fra StatCounter også selv siger, så er det altså de daglige unikke besøgende på den lille blog gennem 3 år.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tillykke med 3års fødselsdagen! :D

Anonym sagde ...

Tillykke Stine! Det har været en fornøjelse at følge med i dine skønne streger :)

Anne S. sagde ...

Tillykke til Stine og StineStegen. I får mig til at trække på smilebåndet så meget gennem årene, at jeg har fået kroniske smilehuller.

Så stort tillykke herfra og må Paradis Is sende en stor spand koldskålis din vej. TILLYKKE!

StineStregen sagde ...

Taaaaaak, I er søde!!!

Anonym sagde ...

Endnu engang er jeg glad for du ikke stoppede efter det første år (og at der igen er begyndt at komme tegninger lidt tiere...)

Tillykke med fødselsdagen - håber det involvere kakao og kage!
/Nele

StineStregen sagde ...

Tak Nele. Lige nu involverer det kun en flad cola light, som nogen har glemt hjemme ved mig. Men some day there will be cake ;)

Carsten sagde ...

Tillykke, tillykke, tillykke :-)