torsdag den 14. juli 2011

Såå såååå, tag en kringle. Og en ost. Og hvad med den her pizza?

OBS! Dette indlæg bør ikke læses, som fanden læser biblen. Jeg er stærkt afhængig af og taknemmelig over mine dejlige menneskers trøst.
Mad ser indtil videre ud til at være grundstenen i al trøst, når man er blevet ufrivilligt single.

15 kommentarer:

Fru Forstad sagde ...

I det mindste har du ikke lange flade patter og pumaslask, ikke engang som jabba.

Musseline83 sagde ...

Det er vel en klassiker StineStreg! ;) Jeg er også af den type, der spiser når jeg vil trøstes, er træt, er glad, skal fejre, keder mig... Fordi det er fredag...Eller... Jeg synes i hvert fald det er OK, at du "hygger" lidt. Jeg tror på, at det er nødvendigt med lidt rekreation, når man lige er kommet ud af et forhold, som det du har beskrevet. Ønsker dig al mulig held og lykke fremover! Og EEEEEELSKER dine tegninger!!! :)

Kram fra en lidelsesfælle og medsøster! :)

Bex sagde ...

Uh, jeg er modsat, har ingen appetit når jeg trist, og tabte mig 6 kg sidst jeg havde kærestesorger. Tog det hele på igen + lidt mere da jeg fandt en ny kæreste og blev lykkelig haha!
Jabba er da grum at sammenligne sig selv med! Puha!! :)

Karina sagde ...

Ååårrrhh, tak, Stine, for at få mig til at grine helt for mig selv på en helt igennem elendig dag... Jeg er også ny i single-kassen, det er dog meget selvvalgt... Men egentlig ikke nemmere på den måde?!

Anonym sagde ...

Hej Stine!

Den største medfølelse herfra hvor vægten til morgen fortalte at jeg nu er blevet otte kilo tungere siden breake-up for blot 2 måneder siden. - Men mest af alt medfølelse over den ufrivillige singletilstand. Det er noget pis!

Jeg vil dog benytte lejligheden at komme min ellers alt for kvalmende ros af dig:

Helt ærligt du er sådan en der både er flot, kreativ, cool, sjov og så spændende at virkeligt mange mennesker følger med i dit liv pr tegneserie, så det er nok ikke interesse fra andre mænd du skal bekymre dig om!

Men god arbejdslyst med følelsesmæssigt at komme dertil hvor du ved at der er nogen der er ligeså gode som ham!

Mad-tanker herfra!

Lotte A sagde ...

he he, I love this! Kommer til at mindes flæske-emo stine, som jeg også var rigtig vild med. Stine, du er genial og har så meget selvironi og jeg elsker dig for det....

Anonym sagde ...

Hah, sidst jeg havde kærestesorger, vågnede jeg først op fra de døde, da jeg havde indtaget 2kg nutella (og det er uden at overdrive - det er nærmere rundet ned) + jeg tabte mig helt vildt alligevel, for jeg spiste stort set ikke andet OG det kræver altså en forfærdelig masse energi at rende rundt og være ked af det.

Fat mod, min kære navne-søster, det sucks lige nu, men det går over. Det ved vi jo alle. Selvom det på ingen måder virker sådan. Livet er bare en bitch nogle gange - man må bare lære af det fra gang til gang: Denne omgangs lektie er den samme som jeg lige har lært; Hold dig fra fyre som ikke kan bestemme sig.

CyborgFemale sagde ...

Nyslået singletilstand burde ikke rime på trøstespiseri. Misunder Jer, der mister appetitten i miserabel tilstand!

Vil dog tilføje at rødvin også kan være en udmærket momental trøster! Startede selv ud med også at synes at jeg da bestemt havde fortjent min. et glas rødvin om aftenen (som på en dårlig dag sneg sig op på en halv flaske...), fordi det bare lige var det nemmere at falde i søvn. Meeen så må man jo før eller siden erkende, at det måske trods var bedre med en cookie...

Uden Relevans sagde ...

Enten æder man hele tiden eller også slet ikke. Sidst det skete for mig tabte jeg mig 6 kilo på en uge.

Sympati herfra kære Stine.

Pauseknappen sagde ...

Skønne-Stine-Streg <3

Jeg smed 11 kg på en måned da min første rigtige kærlighed skred til fordel for en anden. Det kan sgu heller ikke anbefales at tabe SÅ meget!! Godt nok gav det anledning til nyt tøj ;) Men f*** hvor var jeg træt, min krop skreeeeg efter ny energi..

Det er nu 11 år siden, er nu gift med jordens dejligste mand (plus er mor til tre børn og +5 kg)

Lykken vil helt sikkert smile til dig igen en dag, det´er sikkert!!

Hyg du dig bare, forkæl dig selv lidt ;) - og er du til lækker chokoladekage med chokokokoskaffeglasur, så smut forbi min blog, der ligger en opskrift, postet i morges :P

Anonym sagde ...

Sange hjælper nu også:

http://www.youtube.com/watch?v=yaMwOuBd8L4

Jonas

KirstenK sagde ...

Ja...nogen gange synes det som om mad er løsningen på alle problemer...men i det lange løb viser det sig altid, at det ikke er tilfældet... Varme tanker herfra!

StineStregen sagde ...

Det er sjovt, for nu I siger det, så tabte jeg mig også hysterisk sidst, jeg havde kærestesorger. Men der var jeg også meget alene og på SU. Lige nu er der så mange fantastiske mennesker, der påtager sig at trøste mig, og så er der pludselig mad hele tiden... Egentlig ved jeg ikke, hvad der er værst - at være tyk og nedtrykt eller slank og nedtrykt og samtidig udmattet og svimmel.

Og tak igen for alle de søde ord. Jeg troede faktisk, det ville være helvede at blotte kærestesorg ud over indernettet, men alle er så søde og støttende, at det ligefrem hjælper <3

Kristine Sejr sagde ...

Du skal bare med Anne og jeg i kloster, så skal det nok gå, du har jo nonnekostumet klar. Og i et kloster er der faste spisetider.

Ria sagde ...

Jeg er virkelig, virkelig glad for at have fundet din blog. Men hvor har jeg bare lyst til at sige "awwww" og kramme samtlige folk omkring mig, når jeg ser dine seneste tegninger. Øv, hvor er det uheldigt - men dejligt at du ikke murer dig inde 24/7!

Jeg sender trøstetanker herfra!

www.rias-blog.blogspot.com