torsdag den 14. juli 2011

Gad vide, hvad jeg har gjort Afrika?

Og bør man sige undskyld?


Egentlig er det her bare et WAUWIES over, at jeg har besøgende fra andet end Århus... Novra.

11 kommentarer:

Alle taler om vejret... Ikke jeg sagde ...

Sejt

StineStregen sagde ...

Yeah!

Rue des Paquis sagde ...

Ser også skidt ud på Svalbard, må jeg sige ... de har nok travlt med at skyde isbjørne og drikke russisk vodka ...

StineStregen sagde ...

Det havde bare været så kick ass at sige, at man er i gang med at slå igennem i Svalbard... suk.

Anonym sagde ...

Frankrig, det er mig! (og muligvis nogle flere, det skal jeg ikke kunne sige ;))

Lykkes sagde ...

Hvilket smart program bruger du til at finde ud af det der? :D

Fie sagde ...

I marts måned havde du et besøg fra Kap Verde - men kortet er ikke detaljeret nok til at vise det. Men det (og jeg) var der! Jeg skal efter planen til Svalbard næste sommer, så skal jeg nok skaffe dig bevis for dit gennembrud på Svalbard, hvis jeg kan få forbindelse.

StineStregen sagde ...

Bonjour i la Frangse, Manja :) Hvor hyggeligt!

Linda'Lykke: google analytics, såmænd. Den kan fortælle ALT om dine læsere, det er ret interessant!!!

Fie: DU er fanme SEJ!!! Men kortet viser også kun besøgende den sidste måned, så der er du nok ikke med fra Kap Verde... Og så GLÆDER jeg mig til at slå igennem i Svalbard. Der er bare noget magisk over Svalbard. Har du en blog, hvor du vil blogge fra Svalbard, hvis der er internet?

Kristine Sejr sagde ...

Det er måske noget med at i Afrika passer historierne om at "Da far var lille skulle han gå 100 km om morgenen for at komme ind til internetcaféen, for at læse stinestregen." Og mange gider ikke at gå så langt.
Lidt skræmmende er det alligevel at tænke på hvad der er sket bare på 10 år.

Britt sagde ...

Norge (Oslo) og USA (Minneapolis) er mig :)

Kat.M. sagde ...

Jeg får lige en morgendosis Stinestregen fra Mumbai lige nu.. og skal nok sørge for besøg fra Indien indtil januar ;)