onsdag den 13. juli 2011

Lister gør som oftest forskellen

Livet har efterhånden bevist, at mænd = evig kilde til problemer. Kærlighed = besvær. Hjerte = smerte. Jeg er klar over, at jeg jonglerer stor, kompliceret poesi her, men jeg håber alligevel, pointen trænger igennem. Det er på tide at overveje alternativerne, og jeg finder, at en god +/- liste altid hjælper.
ET LIV SOM NONNE
PLUS: Man kan blive en del af ”karmellitterinderne” – vi kender alle betydningen af et godt bandnavn! De synger hele tiden - musicals, skønsang og gospel. De hjalp The Von Trap Family Singers mod nazisvin. Der er ingen mænd på et kloster. Man kan æde sig grotesk fed uden nogen kan se det for gigantnonnekostumet – hello kage tre gange om dagen.
MINUS: Man skal vist være ret stille. Det er umuligt at have knold under en nonnedragthoveddims. Mange forbrydere og prostituerede klæder sig ud som nonner (det ved vi fra film), hvilket øger risikoen for at ryge uskyldig i fængsel.
ET LIV SOM KATTEDAME
PLUS: Katte er jo faktisk ret nuser. Slut med uventede gæster - ja gæster i det hele taget (så behøver man ikke rydde op). En stor kattesamling er et effektivt værn mod herrebekendtskaber. Der er altid nogen at snakke med, og de svarer aldrig igen. Katte kan trænes til at angribe både spøgelser og indbrudstyve (selvfølgelig kan de det). Missekatterbassermussenusserne dømmer ikke på udseende. Mulig forvandling til Catwoman.
MINUS: En verden, der konstant lugter af kattemad, er en nasty verden. Besværligt at finde en central lejlighed, hvor man må have 15+ katte. Kattebakketømning.

11 kommentarer:

tokendumbguy sagde ...

Må nonner have katte? For hvis de må, så siger jeg: kombiner lortet, Kattenonne!

Jullemor sagde ...

Plus for kattedame: Man slipper for at købe varm vinterdyne!

Plus for nonne: Sort slanker.

Anonym sagde ...

Rigtig gode forslag, jeg ville nok hælde til kattedamen. Dog har du glemt en mulighed:

- et liv som player
dvs. brug og smid væk – mændene altså.
+’er: du får ikke problemer med mændene, for de er som oftest selv tilhængere af ”brug og smid væk”-filosofien, det bliver aldrig ensformigt, du bliver ikke nødt til at gøre noget, du egentlig ikke har lyst til, ikke flere anstrengende svigerforældre/venner, og ikke flere sammenrullede sokker ved siden af vaskekurven
-’er: det er svært at tilegne sig den rette mængde frost på hjertet, og holde fast i den.

Kitty - The Librarian Fox sagde ...

Crazy Cat Lady: Du kan jo altid hyre en lækker escort til at tømme kattebakkerne etc. Du kan så sidde i ro og mage med en kat på skødet mens du nyder synet.

Kattenonne lyder også helt godt!

Anna sagde ...

Jeg stemmer klart for catwoman. Hvis ikke jeg var allergisk overfor de dersens katte, ville jeg selv have nuppet den!

StineStregen sagde ...

Både her og på Twitter ser jeg en klar tendes mod kattedame. Så nu bliver jeg nok nødt til at flytte et sted hen, hvor man godt må minimum 15 katte. Jeg tænker, at det kunne give et flot, frygtindgydende indtryk at have 16 af de der skaldede katte!

Digtafon: Jeg tror faktisk, jeg forsøgte at blive player engang. Men jeg er aaaaalt for følsom :( Eller, egentlig ikke sur-smiley, det er jeg egentlig glad nok for.

Trix sagde ...

Du ser faktisk ikke så tosset ud som kattedame.. Altså minus kattene.

StineStregen sagde ...

Åh tak, Trix, det er jo værd at tage med :D

Stinne sagde ...

du skal jo bare spørge om man må have kat - ikke et ord om hvor mange, holde dig til tørfoder (ja altså til dem) og så bruge din tid til at træne dem i at gå på toilet. Men hvis du nu absolut vil leve nyt liv - hvad så med Ninjahævner på fuldtid? Og så husk hensigtserklæringen.

JL sagde ...

Hvis du går kattedamevejen, så er den der løvetæmmer jo endnu mere uundværlig...

Anonym sagde ...

Min chef har længe ment, at kattedame måtte være den eneste udvej for mig. Suk. Især fordi jeg virkelig ikke kan lide katte... Nu har jeg lige linket til dine tegninger på Facebook - så kan han jo overveje, om jeg i stedet skal gå Nonne-vejen ( faktisk ok i kombination med mit job, der bl.a. omhandler musicals... smart!)