mandag den 28. december 2009

Vi mangler en sexlyd, people!


Nåmn midt i hele det her ti-år-er-gået-status-hype er jeg kommet til at tænke på noget, der overhovedet ikke får nok plads på dagsordenen.

For i film og tv i 80'erne vidste man, at når der kom en dvælende sax, så ville der ikke gå lang tid, før hovedpersonerne havde smidt både skulderpuder og alt-muligt-i-kulørt-satin og overgivet sig vil orangeagtige sexcener med nakken tilbage og læbestiftmunden formet i et perfekt "O".

I halvfemserne var det slideguitaren, der fortalte os, at nu ville det hele snart blive down and dirty og riiiitsch farvel bodystocking og stonewash-resten-af-påklædningen, mens de muskuløse hovedpersoner både så barske og sårbare ud, mens de brugte deres måske-lider-jeg-måske-nyder-jeg-ansigt.

Men 00'erne havde ikke et sex-scene-instrument, havde de?


9 kommentarer:

flo's diner sagde ...

Hahaha! Og hvor er temasangen a la Beverly Hills Cop henne? Den der bliver gentaget, hver gang, er sker noget spændende/farligt/helteagtigt?

Marie sagde ...

Jeg tænker meget lige på og hård tekno fra de film fra 00'erne hvor den type adfærd er på vej/ i gang.

Thominous sagde ...

Kan vi ikke bare genbruge 70'ernes funky bass music?

Amanda sagde ...

Kære Stine.

Jeg har skrevet søde ting om din blog, på min blog. Tjek det seneste indlæg :D

Linda sagde ...

Mit bud er, at efter 80'erne og 90'ernes orgie af pasteller og skamvasket comboystof gik hele verden minimalistisk. Også på lydsiden. Farvel landgangsbrød, cherry coke og synthesizer. Goddag sushi, kildevand og stilhed.

Så absolut tÿsna efterfulgt af heftige støn (de går altid fra 0 til 100 på under 4 sekunder) er mit bud på 00'ernes sexlyd.

Uden Relevans sagde ...

man spildte ikk tiden i 00erne

Pixxie sagde ...

Bassen er vores sexlyd :b

~mig~ sagde ...

Jeg synes "00erne" lyder dumt. HELT ærligt. NULLERNE!!! Hvad med alle de stakkels børn der må gå og sige de er født i NULLERNE!!!

StineStregen sagde ...

Mig: Du har sguda egntlig ret, ligesom jeg er firser, er de så nuller? Så kunne vi lige så godt sige, at de er nitterne... Forslag til bedre ord?