tirsdag den 15. december 2009

Hu huuuu

Det lyder måske underligt, men jeg har brugt meget tid på at spekulere over, hvilket dyr jeg mon ville være, sådan dømt efter udseende. Sofie fra min eksamensgruppe har nu løst mysteriet; jeg ville tilsyneladende være en ugle. Det kunne have været meget værre, synes jeg,men jeg skal nok øve mig lidt mere i ugletegning, inden jeg blænder op for uglestregen.dk.

7 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Just dont do it :)

Ravn sagde ...

Jeg synes ellers, den er flot. Du ville sikkert være en super sej ugle. :D

visitsen sagde ...

oz mig ... i en evaluering omkring mine evner som coach blev folk spurgt om hvilket dyr de mente jeg lignede ... jeg troede at jeg var sådan en lille hidsig bulldog - men faktisk fik jeg at vide at jeg mindede om en uge.

En klog lyttende ugle endda :-)

Camilla sagde ...

Du er utroligt nuttet som ugle!

Infotainer sagde ...

Mon bloggere generelt ligner ugler? Både Visitsen og Stine - og jeg? Eller er folk bare virkelig uopfindsomme, når de leger den meget kendte "hvilke-dyr-ligner-vi"-leg? Fx kender jeg flere, der har træk som aber, men det kan man jo ikke gå og sige til dem, vel? Hvorfor hellere ugler? (og de er jo iiiiikke klogere, vel) (ps, man skulle tro, voksne mennesker ikke kunne finde tid til denne slags på jobbet, men det kan de)

fasterfis sagde ...

jeg synes ikke du behøver at øve dig mere!
du er en meget fin ugle!
jeg er også altid en fugl i den slags sammenligninger, men oftets af knapt så sej art...

StineStregen sagde ...

Det er skisme da sjovt, at så mange på indernettet tilsyneladende er ugler.. eller, ligner ugler, altså... Jeg er glad for, at I synes, at jeg er nuttet som ugle :D