tirsdag den 27. oktober 2009

Så vi fortsætter nok bare

Jeg tænkte, at kærestes og mine morgenproblemer kunne løses, hvis jeg nu overraskede ham med sådan en lampedims, der vækker folk blidt og solopgangsagtigt på mørke vintermorgener. Den viste sig dog at koste en milliard, og jeg tror altså ikke, at vores problemer bliver mindre af hjemløshed.
Er der nogen, der har erfaring med, om sådan en dims virkelig er sin vægt værd i guld?

19 kommentarer:

- Maiken sagde ...

Uhhhh, hvis dig og kæreste bestemmer sig for sådan en, så vil jeg gerne se en anmeldelse! Jeg har nemmerlig osse tit overvejet sådan en fancy en..

Erica sagde ...

Årh hvad, man kan da aldrig vide XD

Laura Cæcilie sagde ...

De virker. Og de er rare. Saa rare, som et vaekkeur nu kan vaere.

Lise A sagde ...

Hejsa! Ja, jeg har en blid-solopgang-lampe, og den virker virkelig. Men den skal parkeres helt tæt på hvor næsen er om morgenen, for at virke. Eller det skal min i hvert fald. -- Hvis jeg kunne gøre det om, ville jeg gøre mere ud af at købe dims-der-kan-sættes-i-forlængelse-af-alm-lampe. Den er vist billigere, og den er nemmere at transportere når man er ude at rejse.

Anonym sagde ...

Den lampe er SÅ meget alle pengene værd. Lige før jeg ville foretrække at bo i en papkasse end at undvære den. Og så har jeg læst i Politiken at der er penge at spare ved at købe dem i Sverige.Red forholdet-Køb en lampe:-)

Charlotte sagde ...

Den er alle pengene værd! Når jeg har dagvagt står jeg op klokken 05:00(!!), og jeg mærker en markant forskel i min friskhed fra før/efter lampen. Hvis jeg nogensinde kommer i økonomisk nød, så jeg skal sælge mine ting, så bliver lampen det allersidste jeg har tilbage!

blurine sagde ...

Uha...forstår jer altså ikke. Min kæreste har købt en og første gang den blev brugt, blev jeg rasende over at der pludselig var lys i værelset, når nu jeg kunne have sovet lidt længere. Den bliver ikke brugt når jeg er hjemme...

Anonym sagde ...

Sådan en lampe kan fås i Aldi til 200 kr ca. (: - og den skulle virke ganske glimrende..

kh, Sanne

Takashimaya sagde ...

Hmm. Er problemet ikke bare med morgener (uanset om man har lampe eller ej) at man skal op og at det ALTID er ALT for tidligt?

Marie sagde ...

Jeg købte også én til min kæreste...den blev brugt i en uges tid, og så stillet tilbage i kassen. Han HADEDE at vågne 30 minutter før han egentlig skulle op fordi 'solen' skinnede ham lige ind i krydderen.

Anonym sagde ...

ha ha ha, jeg elsker den siste kommentaren her ovenfor! Så du kan vel konkludere med at lampen virker! :-)

Anonym sagde ...

Den lampe virker virkelig. Den har gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg kan kun give mine bedste anbefaliner.

spunky sagde ...

ha ha ha ha ha .... fantastiske kommentarer.... :-D

med al den reklame må der da blive solgt nogle lamper... hor kan man købe dem?

jeg må have sådan en... så er der da altid en at skyde skylden på når man er morgensur!

Anna sagde ...

Jeg har haft samme irriterende oplevelse som Blurine og Marie skriver om - jeg vågnede også længe før det var nødvendigt fordi jeg fik lys i hovedet... Meget irriterende og ikke videre befordrende for eventuel morgensurhed ;)

Anders sagde ...

Jeg har lavet et stunt med at bruge min mobiltelefon til at vække mig...og har så lagt et stykke klassisk musik ind som alarmtone. Det er noget mere behageligt at blive vækket af "Air on a G String" end af hysteriske bippe-toner.

Dutte sagde ...

Min kæreste mente at min morgensurhed kunne kureres vha sådan en lampe - og jeg elsker den! Så det virker på mig :o)
Eneste ulempe er så bare at kæreste selv ikke er så glad for den, han vågner jo også når den begynder at lyse..

StineStregen sagde ...

Mange mange tak for gode tanker og erfaringer med lampedimsen. Tror lige, der skal spares lidt op, men så lyder det godt nok til, at det er værd at præve - når man nu har det med morgensurhed :)

Pia sagde ...

Hej Stine
Kan du ikke bare købe Maries hvis hendes alligevel bare står gemt væk i kassen?? Eller Annas hvis hun også stadig har en stående?
Det må da være til at købe en sådan en lidt billigere, kan man ikke finde dem på Trendsales?

Jeg glæder mig til at høre, hvad din og kærestens bedømmelse af lampen bliver - hvis du får købt én : )

Marie sagde ...

Tænk engang...dét tænkte jeg forleden (det Pia siger)...at jeg bare kunne sælge lampen til dig. Men hvad så hvis den gik i stykker efter 2 dage, ville du så sagsøge mig? Og hvad skulle prisen være? Hvem betaler portoen? Så mange spørgsmål at jeg pludselig ikke kunne overskue det, og derfor ikke foreslog dig at du da kunne købe min lampe.