tirsdag den 10. november 2009

Nogen gode erfaringer fra 29?

Jeg er virkelig bekymret for at fylde 29 om 21 dage. Ikke fordi det skræmmer mig at blive ældre, men mit liv som 28-årig har været så vanvittigt fantastisk, at 29 umuligt kan nå det til sokkeholderne!

14 kommentarer:

Pernille sagde ...

Gode erfaringer? Jeg tog vist mit livs bedste beslutning, da jeg var 29, og tog ud på mit livs indtil nu mest spændende eventyr.

Jo 29, var vist et rigtig godt år, selvom det krævede mod, tårer og erkendelse at nå dertil, hvor jeg turde.

Held og lykke :)

flo's diner sagde ...

Haha, stod også og var 28 for to år siden og tænkte, dét her mand, det bliver ikke bedre. Men øj - i mit 29. år blev jeg gift med min elskede og jeg blev gravid. 29 holder. På forhånd tillykke!

fasterfis sagde ...

bare rolig Stine, 29 er slet ik farligt! Det er en klædelig alder og 9 er tilmed mit lykketal! siger den 31 årige faster!

cyberzed sagde ...

29 har været et af de mere fantastiske år for mig. Jeg fik gjort op med mig selv og søgte et nyt fedt arbejde som jeg har fået. Jeg har fået mere ro på mine fremtidige planer, og ved at de folk der har indvirkning på planerne er bag mig. Så mange detaljer der er kommet på plads i en pre-30 "panik" selvom jeg stadig vil holde ved at det kun bliver et tal (derfor vil folk f.eks. ikke finde mig i dk på dagen)

Annette i Barcelona sagde ...

Stine: Dit 29. år vil blive mindst lige så fantastisk, det vil være et nyt år fyldt med dejligge overraskelser... der er altid... altid, plads til at opfylde nye drømme, møde nye fantastiske mennesker og opleve nye ting... Bare vent og se... Og de 30... ENDNU bedre... - Don't worry -

Stine sagde ...

... på den anden side har du al den livserfaring fra 28, som du skal bruge til at optimere 29?
Jeg kender godt følelsen af at være midt i et fantastisk (og travlt og af og til smaskfrustrerende) år. Men at vejen frem er upwards and onwards.
Kh, Stine

Anonym sagde ...

Kan kun tilslutte mig koret af 29-optimister. Jeg kan ikke huske at mit liv har været mere lige til i lang tid. Så også masser af gode erfaringer herfra.
Tænker lige at hvis man på et tidspunkt får alderspres, kan overveje at udnytte man er født i starten af et nyt årti, og bare benævne sig selv som fra 80érne. Det er trods alt de færreste i min omgangskreds der er så unge at de er fra 90érne. Endnu engang hurra for at være født i 80.

Randi på 29½ (om bare 3 dage)

Lena sagde ...

29 år er bare den bedste alder overhovedet. Der sker alt muligt (måske fordi man skal nå det hele inden man bliver 30?) og det er et år du med garanti vil huske resten af dit liv.

Og selv om det lyder umuligt, så bliver det bare bedre og bedre, men også lidt roligere efterhånden, med mindre man er et af den slags menensker der trives bedst med drama. Så skal man nok få iscenesat noget der kan fordrive roen ;-)

Lyder det fra en der altid har set frem til at blive 38, klog og dejlig...

Camilla Laursen sagde ...

du kan også tænke: "hvad nu HVIS, dit 29. år bliver lige så godt .. hvis ikke bedre" :)

Louise sagde ...

Pudsigt, jeg havde præcis de samme tanker, inden at jeg blev 29 år! Men indtil videre så har 29 faktisk overgået 28 - så du kan helt klart ikke afvise muligheden for, at 29 rent faktisk bliver endnu mere fantastisk! :-D

Anonym sagde ...

på et tidspunkt vil du føle taknemmlighed ved at tænke på dit 29. år!!
- Mette

Jeppe Morgenthaler sagde ...

29 var et super år for mig. Bare glæd dig. Det er lige som om der er mere af alt det gode. Man bliver stadig bedre til at vælge de gode ting til, og de dårlige ting fra.

Og som min kloge far siger så er det jo bedre end alternativet. (aldrig at blive 29)

Snarligt tillyke!

Unknown sagde ...

Nu har jeg været 29 i ca. 11 år, så jeg kan slet ikke huske 28, men 29 har været god ved mig i alle årerne også selvom der er flere og flere der tvivler på jeg er 29 (det er det bedste ved at møde folk i starten af tyverne - de tror stadig på det). Det bedste af det hele er, at selvom jeg er 29 (bare spørg min mand) så var det fantastisk at blive både 30 og 40.....

Det bedste ved alder er, når jeg møder meget unge (læs under 25 år), så kan jeg kun glæder mig over at jeg er kommet videre - livet bliver bedre og bedre med tiden.

Tillykke med den snarlige fødselsdag :-)

StineStregen sagde ...

Jeg er helt enig med jer i, at det kun er sjovere at blive ældre. Tallet som sådan skræmmer mig slet slet ikke, og jeg bliver både klogere og lidt mindre træls med årene. Men jeg er alligevel betrygget ved at høre så meget godt om 29 :) I er saftsusme nogle dejlige mennesker. Og så husker jeg lige Jeppes fars ord om alternativet...