lørdag den 7. november 2009

Ups, undskyld og jeg håber ikke, der lugter for meget af hund


Så lykkedes det for første gang nogen at drikke mig så stor en fredagskæp i øret, at StineStregen slet ikke kom ud i går. Dam dam dam dammmm! Man må give min fabelagtige kollegaer, at de er ret gode til det med at få en enkel lille drink mere til at være et direkte fornuftigt valg, selvom jeg skulle tidligt op i dag, for at opleve en hundeudstilling med andre skønne, dog mere ædruelige kollegaer.

4 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Det skete også for mig til J-dag.

Lige en lille en (eller 15).

Linda Eg sagde ...

Hejsa Stine :)

Dette er mit første besøg på din side og må da sige at jeg er imponeret! Hvor er den fin og hyggelig... Jeg vil i hvert fald kigge forbi engang imellem fra nu af.

God weekend.

Linda

Anonym sagde ...

Kom helt tilfældigt forbi. Hvor er det bare et fint, fint sted du har her. Sikke et talent. Jeg kommer helt sikkert igen.

/Ida

Anonym sagde ...

Stine dig blog er nævnt i denne uges "Alt for damerne" (s 97 n) ;-)
-Mette