mandag den 23. november 2009

Lidt snyd er det da...

Er det virkelig sådan, at alle mennesker i fortiden bare var smukkere, eller var deres venner/kærester/familiemedlemmer bare bedre til at fotografere dem rigtigt?

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

jeg tror, at skylden er de nye digital kameraers !! mine billeder ser også mærkelige ud
- mette

Minikat sagde ...

Færre korn (digital: pixel) giver garanteret glattere hud og mindre fedtet hår. Og alle ser sgu da bedre ud i sort/hvid eller sepia end i farver...

Men jo- ALLE ser totalt filmstjerne ud på gamle billeder - måske fordi kamera var noget specielt den gang og man derfor sjældent blev fotograferet midt i en kæmpe brandert (hvilket vist nok er dér der findes flest billeder af mig...)

Espen sagde ...

Verden bliver langsomt smukkere. Om 50 år ser vi også fantastiske ud på billeder.

Anonym sagde ...

Tænk - jeg har det lige omvendt :-) - nu er jeg 51 år gammel og synes at de unge piger nu om stunder er så meget flottere end vi var, da jeg var ung. Øv - jeg lyder som en rigtig gammel kone: gnæk - gnæk siger den gamle kone ;-) og så er det ikke engang løgn, men min ungdom lå i 70'erne og 80'erne og der var der måske ikke så meget mode, der gjorde noget for ens udseende og - gys - gamacherne er endda tilbage! Bare permanent puddelkrøllerne i kun den nederste halvdel af håret og den stramme T-shirt uden på en spraglet skjorte med laaange flipper holder sig væk.

Uden Relevans sagde ...

Kameraerne er bedre nu, det er forklaringen.

StineStregen sagde ...

Mette: Måske...

Minikat: Sandt, især med det sort/hvid, i dag er det jo grå/hvis med digitale kameraer - og så kender jeg godt det med fuldebilleder... Det er som om, man altid har et sugerør i næsen eller nogens paryk på på de billeder.

Espen: Er det ikke omvendt? Hvis verden bliver smukkere, så vil de vel se tilbage og tænke "whoa, de er grimme"?

Anonym: Tror du ikke bare, at det skyldes omfattende viden og heftig brug af makeup og anden styling? Jeg synes, at mange virker ens i dag, mens der er meget mere karisma hos hver enkelt, når jeg ser gamle billeder.

Relevans: Bedre... eller kedeligere? Hmmm?