søndag den 29. november 2009

Jeg tilstår


Efter Lindas indlæg, er jeg nødt til at springe ud af skabet som "en af DEM". Jeg synes, åbenbart ligesom Gary Larson, at alle, der ikke bruger Mac, er en smule fortabte.

12 kommentarer:

fasterfis sagde ...

Efter jeg har haft min lille hvide ibook i over 4 år nu, så er jeg også helt med på mac vognen. Fan helt ind i benet. Måske er der et lille æble på mine ene knogle. Måske vil det undre nogle arkæologer om et par hundrede år. Medmindre alle bare har inbyggede macs i benet til den tid....

Maya sagde ...

hurra! jeg glæder mig til hele verden en dag har set lyset

flo's diner sagde ...

Jeg er også for nylig blevet medlem af den hvide kult, og må indrømme, at det er SÅÅÅ meget bedre. Bortset fra, at der ikke er nogen delete-tast på mit keyboard. Jaja, noget skal man jo brokke sig over...

Anonym sagde ...

Det siger alle. Men lånte en ca. et halvt år, da min egen blev ødelagt af en printer (i know it sounds weird, but its true), og jeg fangede det ikke. Jeg synes at tingene "fløj" rundt, og jeg blev så forvirret. Måske er det bare mig. Men det fik mig i hvertfald til at sige, "aldrig mere Mac!" :D

StineStregen sagde ...

Faster: De vil i hvertfald finde meget æble-hud: http://images.google.dk/images?source=ig&hl=da&rlz=1G1GGLQ_DADK326&=&q=apple%20tattoo&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

Maya: Yeah :D

Flo: Sandt, man skal ikke forfalde til alt for åbenlys tilfredshed :D Velkommen i kulten!

Anonym: Den er anderledes at bruge end en pc, det skal man lige bruge tid - og måske hjælp - på at lære...

Anders VB sagde ...

Jeg ved ikke om kære Gary Larson kan tages til indtægt for det synspunkt - original-tegningen ser jo ganske anderledes ud og har en anderledes tekst!

"Welcome to Heaven, here's your harp."

"Welcome to Hell, here's your accordion."

Hvem der har redigeret tegningen og brugt den i krigen mellem Mac & PC skal jeg ikke kunne sige, men jeg bakker fuldt op om at så mange som muligt skal anskaffe sig en Mac - jeg kender nemlig intet til Mac-support, og kan derved slippe for mange timers telefon-konsultation!

Line sagde ...

Mac har, sådan lidt, en delete-tast; fn+backspace. :)

Anonym sagde ...

Min opinion:

Microsoft: En flok spader.
Apple: En flok spader.

PC: Godt til det ene.
Mac Godt til det andet.

StineStregen sagde ...

Anders: Måske lavede han selv ændringen i tegningen i ren og skær begejstring over sin nye mac?

Line: Det anede jeg ikke, tak for tip :)

Anonym: ...alle er spader? Bortset fra dem med kuglerammer?

Nadia Hearts Music sagde ...

Man bliver også totalt indoktrineret til at bruge Mac på DJH.

Anonym sagde ...

Hejsa. Først og fremmest fede tegninger du laver Stine. Det er som regel det sidste jeg tjekker inden jeg går i seng, det giver ofte et smil på læben..

Nå, men grunden til jeg ville bryde ud af mit tavse gemmested:
Det nyest shit til Mac folket http://www.youtube.com/watch?v=SuVbrm_GqhM

Lois Lane sagde ...

Ak ja - de rige har mange glæder.