torsdag den 12. november 2009

Nopret, men heldigvis hudfarvet

På sin vis er det da meget godt, at ens krop har en måde at sige "Sæt tempoet NED! NU!", men jeg kan godt blive en kende fornærmet over, at min gør det ved at gøre min ansigtshud nopret som en mild udgave af Viktor Jusjtjenko - hvad er der nu galt med en lille feminin forkølelse?
I samme ombæring vil jeg gerne sige undskyld til alle dem, der har sendt mig mails den sidste uges tid, og som venter på svar. Det kommer, lige nu er alt bare vandret.

9 kommentarer:

Lulubeth sagde ...

Der er altså mange ting i dit indlæg jeg ikke forstår - du har fået hudfarvede knopper i hele ansigt, fordi du er blevet forkølet, fordi du er stresset? Jeg ved ikke om det bare er mig, men normalt får jeg kun løbende næse/ondt i halsen, når jeg er forkølet... Og du er SIKKER på du ikke har drukket en kop kaffe med et østeuropæisk lands sikkerhedstjeneste for nyligt?

Flandre sagde ...

Stakkel! Og mig som hyler op over et par sølle bumser!
Stakkels, stakkels dig!

StineStregen sagde ...

Lulu: Jeg ville bare hellere nøjes med en forkølelse, som andre jeg kender, når de får stress. Jeg har ingen forkølelse, bare et noget ru ansigt. Og jeg havde da slet ikke koblet det med mandagskaffen i Østeuropæiske sikkerhedstjenehyggeklubben... Hmm...

Flandra: Fank you, I needed that <3

Flandre sagde ...

You're welcome <3 Forresten.. rigtig fin blog du har! Læser den hver dag faktisk ^o^
Gad gerne lave det, men.. jeg tror jeg ville gå død for idéer indenfor nogen uger.. Eller også ville jeg glemme det.
Men thumbs up med at selvom du har en stresset hverdag, så formår du (næsten) altid at lave en tegning til hver dag! :D

StineStregen sagde ...

Flandre: Det var derfor, jeg satte mig et mål om at gøre det hver dag i et år - så er det lidt nemmere at holde sig selv op på :)

rené sagde ...

Jeg kan også kun anbefale det. Det er skideskægt. Jeg laver også min egen 'daglige ting', og er oppe på 285 streger jeg selv har lavet inden for det sidste år. Gør det, gør det!

CAPTCHA: worsom (det ligner jo 'morsom', med m'et sat på hovedet)

StineStregen sagde ...

Det er sandt, det ER sjovt, men det ER også lidt hårdt og til tider viiirkeligt svært at få idéer til :D

StineStregen sagde ...

Nu lyder jeg som en klynker, så jeg understreger lige, at det er mest sjovt!

rené sagde ...

jeg har fået at vide, at jeg skal prøve at være lidt mere positiv, men ja.. der kan blive tyndt i idé-tanken af og til, men andre gange sker der bare alt for meget.. og så er det jo sjovt (for mig i hvertfald) at se en selv blive marginalt bedre til at tegne som tiden går (jeg kan stadig ikke læse min egen håndskrift dog..)