onsdag den 18. november 2009

Advarsel: Typisk dansk vejrbrok

Tillad mig et øjeblik at være en af de utallige danskere, der brokker sig over vejret: Jeg var nødt til at få mine kolleger til at love, at de ville lede i træer og tagrender i morgen, hvis de ikke hørte fra mig senest klokken 12.

7 kommentarer:

fasterfis sagde ...

ja det er psykopatisk.. cirka.. jeg så nogle mælkekasser flyve langt ud over vandet på bryggen og nu er min gade spærret af fordi der et stillads på bygningen overfor som er ved at vælte! god vind!

Anonym sagde ...

jeps...strid vind, men sikke en fin tegning, det gav anledning til..;)

KirstenK sagde ...

Jeg er også med i "brokkekoret" det eneste der hjælper på blæsten er: At spise flødeboller!

Julia Zahle sagde ...

På den anden side, så synes jeg det er SÅ hyggeligt at komme ind fra en 6 kilometers gåtur i stiv blæst og regn - for så at skrue op for varmen og putte under et tæppe med en god film. Og en kop kaffe!

/Julia

Anonym sagde ...

Crazy vejr - var ved at dø oppe foran rådhuset. Tillykke med den fine pris i øvrigt, det er godt gået!

Anonym sagde ...

ja VILDT vejr også i går morges,da jeg kl 6.30 cyklede ind til at tælle stemmer, var der SÅ kraftig regn og SÅ store vandpytter (ja det er vist en underdrivelse), at der nærmest var aquaplaning og bad på cykelstien.. skøn tegning og vejrbrok har godt nok været tilladt det sidste 1½ døgn!
- Mette

Sandra sagde ...

ja det er virkelig vildt med det vejr :O btw er jeg vild med dine tegninger :) good job ;)

www.gumzeand.blogspot.com (kig forbi :))