søndag den 8. november 2009

Lesson learned - NOT

Det blev hurtigt helt klart, at kæreste og jeg slet ikke er gamle nok til at administrere at være på chokoladeudstilling med smagsprøver.

8 kommentarer:

rené sagde ...

Det var fantastisk! (og.. lidt for meget til sidst, ja). Jeg fik 3 plader chokolade + 2 store håndfulde prøvepakker med hjem fra en af standende .. for en rund 50'er, selvom jeg egentlig kun skulle have haft den ene plade... nu ligger det hele og truer min samvittighed på den øverste hylde i et af mine køkkenskabe...

Vi glemte i øvrigt alt fra alpehuer til det sorte outfit ;)

C.H.R.I.M.S. C.R.A.M.S. sagde ...

måååååms!

hvor henne kunne man finde den udstilling - og hvorfor har du ikke delt det med mig?

jeg elsker chokolade.... mmmm

blue-bird sagde ...

Bliver man mon nogensinde gammel nok til det..?
Jeg tror nej :-)

rené sagde ...

Chrims: Det var i Turbinehallerne i Århus - i går..

CAPTCHA: graitize - det er jo næsten 'gratis', hvilket det var for medlemmer af chokoladeselskabet, og 50kr for ikke-medlemmer, hvilket så igen var næsten-gratis, taget i betragtning hvor mange smagsprøver der var..

Pernille sagde ...

ÅHH, jeg ville gerne have været der. Men desværre blokerede dovenskaben for chokoladelykken.

rené sagde ...

Pernille: hvordan kan dovenskab komme i vejen for chokolade?!

Pernille sagde ...

René - Når man ikke bor i Århus. ;)

rené sagde ...

Pernille: Jeg toget helt fra Kokkedal (ca en halv time nord for København) for at komme til Århus og begrave mig i chokolade.. alt er muligt! Eneste undskyldning er hvis du har brækket begge ben OG bord på Bornholm ;)