tirsdag den 17. november 2009

Lad de små vælgere komme til mig

Jeg ved ikke, om det er en del af den politiske forkølelseszombieinvasion, men jeg synes godt nok, folk skilter meget med, hvor frelste de er i demokratiets hellige navn - især på Facebook.

8 kommentarer:

Nina sagde ...

facebook er alligevel ikke rigtigt, vel? Det er kun os der faktisk har været ude at stemme, som tæller.

Frederikke sagde ...

Du har ret.

The Blogless Sister sagde ...

De små vælgere snublede i den alenlange regions-stemmeseddel. Ord som "spild af godt papir" listede gennem min hjerne da jeg stod i den lillebitte bås og kæmpede med en liste, der var længere end julemandens. 'twas not easy...

Lene sagde ...

Hørte den bedste grund til at stemme: Så har man ret til at brokke sig i 4 år. Nå ja, ja... OG man har lov til at skrive noget voksenhelligt på facebook. Uh, jeg bliver så kontrær - mest fordi jeg ikke helt forstår kommunalpolitik og har opgivet at lade som om jeg gør.

Jakob sagde ...

jeg er så enig - pænt belastende...

Anne Sofie sagde ...

Ja. På min face var der en der skrev "Xxxxx XXXX har gjort sin borgerpligt. Ja, jeg sagde pligt"

Andre gjorde meget ud af at gøre opmærksom på deres politiske ståsted.

Jeg sov.

Anonym sagde ...

neej du tegner sejt !:D knus cille

Anne sagde ...

Jeg er så enig, Stine! Hvad helvede sker der for, at folk skal blære sig med, at de har stemt. Det er til at brække sig over!