onsdag den 11. november 2009

Plejer november virkelig være så afsindigt KOLD?

Jeg har endelig fundet en wunderschön vinterjakke, som gerne ville med mig hjem. Men trods mange kærlige følelser overvejer jeg at bytte den til en form for vejr-stærk heldragt med hue.

13 kommentarer:

Stine Barselsfeber sagde ...

Burka bliver en mere og mere tiltalende mulighed, jo koldere det bliver...

Takashimaya sagde ...

Med indbygget tropisk klima?

Ravn sagde ...

Hmm. Jeg synes, jeg får en dejavu-følelse. Var det ikke også sådan du havde det sidste år? ;)

Rikke sagde ...

Hvad med sådan en sovepose som soldater får? Den har hul i bunden så man kan løbe i den når fjenden kommer..og efter bussen!!

Hr. Lange sagde ...

Holder stædigt fast i min efterårsjakke - endnu. Den er ikke så pisse varm, så jeg kompensere, ved at beklæde mig mange lag indenunder. Begynder lige så stille at se lidt oppustet ud, men skifter først til vinterjakken, når jeg begynder at få kommentarer omkring min livvide.

Herself sagde ...

Jeg tror, den heldragt, du taler om, hedder flyverdragt. Den er meget moderne - især blandt børn under seks :-)

Synne Justesen sagde ...

Også kaldet en flyverdragt?

Selvom jeg ikke ville drømme om at iføre mig sådan en offentligt, så skæver jeg da tit misundeligt til ungerne på bagsædet i den morgenkolde bil der hygger sig i deres dragter, mens jeg selv skidefryser - men jeg er smart!!

Johanne sagde ...

Hvor det dog gläder en tysk-studerendes hjerte, at tyske gloser ogsaa finder vej til din blog i form af 'über-' og 'wunderschön'. Mere af dieser Art - det er vejen frem =)

Anonym sagde ...

Canada Goose har lavet en meget sød udgave til børn, med lukket bund og pelskrave - opnå maximum hotness..

Anne Sofie sagde ...

Ellers så sådan en Voksi pose, som baby'er har? Jeg er altid så misundelig. Tænk at kunne tage på arbejde iklædt dyne?

- AS

Line sagde ...

Jeg havde sådan nogle dynebukser da jeg var lille..det var ligesom at man blev under dynen, når man havde dem på...laver de ikke dem til voksne? Og jeg synes ikke, du skal købe sådan en dragt, som du har tegnet...du ligner lidt sådan en ringånd fra Ringenes Herre...

StineStregen sagde ...

...flyverdragt, schmuverdragt :D

Jeg overvejer den der millitærsovepose, måske kan man sige noget om, at man er på øvelse, og så er det i orden, at man har dyne på på arbejde. MMMMM, dyne!

Unknown sagde ...

Føler med dig!
Er udstationeret i Norge for 6 mdr - og huhej hvor trykker minusgraderne heroppe...faktisk landede den første "rigtige" sne i går nat.. men er allerede smeltet af regnen :(

Har dog et tip til Frøken Frosenpind - www.onepiece.no - tjek dem ud! Det er da for sjovt! Fatter ikke de mennesker der vil gå i dem, men måske starter kulden nye trends ;)