søndag den 3. maj 2009

Det betaler sig at plukke dem unge

Tillad mig at opklare, hvad der virker som en udbredt misforståelse om min kærestes alder. Ja, han er pletskaldet med fuldskæg - ligesom din morfar - men i modsætning til din morfar, er han blot en ung knøs, der netop i dag fylder 27.

9 kommentarer:

cyberzed sagde ...

Hedder det ikke bare en moderne mand? Der er ikke den store foragt for at være skaldet samt det er blevet top smart at have fuldskæg igen. Personligt er jeg tilhænger af at have skæg...der er bare et eller andet ved det der giver en relationer til ur-mennesket. (Hvis du har spioneret min profil på fjæsbog så har dog nok også set det)

Yarrr splitte mine bramsejl som gode gamle Haddock ville have sagt :)

P.S. Ja tillykke til ham da

Jakob sagde ...

cradle robber!

Anni sagde ...

Årh hva, så fiiin han er i sit fine sailor tøj!! Håber I havde en god dag. Og hvis du skulle få lyst på fredag, lørdag eller søndag, står jeg gerne til rådighed for en morgenmad ligesom den du lavede til Torben! :)

Nina sagde ...

Hmn, min er fem år ældre end mig, men ser yngre ud end mig. Hvis nu man byttede deres fødselsdage, så ville det næsten passe?

Cegebe sagde ...

Jeg har hele tiden tænkt, at han fuldstændig ser ud som jeg gjorde, da jeg var 27.

StineStregen sagde ...

Du gik meget i matrostøj?

Cegebe sagde ...

Det gjorde man jo, dengang i 1890'erne.

StineStregen sagde ...

Interessant :D Billeder?

Anonym sagde ...

Fedt...
Kender allerede 2 der har fødselsdag 3. maj!!!