lørdag den 2. maj 2009

Det ville nok sætte en stopper for hele blogsfæren

Der sker så lidt i mit liv for tiden, at jeg ikke vil holde det imod nogen, hvis de opretter et blog-politi for at forhindre mig i at blogge videre hver dag.

10 kommentarer:

Pete Rock sagde ...

Den tanke har alle bloggere jo taenkt. I det mindste TEGNER du dit kedelige liv, vi andre skriver bare om det.

StineStregen sagde ...

Hm, jeg kan da håbe, det giver mig lidt ekstra snor... :)

Lene sagde ...

Stine, din blog er fantastisk. Alle bloggere tænker sådan - jeg gør ihvertfald tit. Men hey... hvis det er blog-politimanden, der ligner Simon Kvamm, der kommer ud og lægger en i håndjern, så er det ikke helt så slemt. Men behøver de tage ens Mac?

Linda sagde ...

Jeg lover jeg ikke sender nogen Simon Kvamm wannabe cop efter dig :-)
God søndag!

Linda sagde ...

Jeg elsker din blog. Elsker den. Jeg griner stadig ved tanken om tegningen fra din motorvejskøretime. Får vi på et tidspunkt lov til at stemme på vores yndlingstegning?

StineStregen sagde ...

Tak Lene og Lindaer :) Det med en afstemning om tegningerne er en fabelagtig ide, men der er 274 af slagsen, så det er måske en smule urealistisk at lave sådan en "sæt kryds i favoritten"...?

Christian sagde ...

Midt i agurketiden kan jeg passende spørge hvorfor blog-stine ikke har store briller på, når nu rigtig-stine har?

StineStregen sagde ...

Rigtige Stine bruger både briller og kontaktlinser for tiden, men de første mange måneder tegnede Stine eksisterede, brugte rigtige Stine kun kontaktlinser. Tegnede Stine er som tegneseriefigurer er flest - hun forandrer sig sjældent. Hun er med andre ord iskold over for, om jeg bliver klippet, går med briller, farver hår eller pludseligt får kæmpestore bryster.

Mari-Louise sagde ...

Hej Linda.
Hvis det kan hjælpe på det hele, har jeg varmt anbefalet din blog på reklamebureauet envisions blog om nye medier. Din blog er en lille fin genistreg. Godt gået.

StineStregen sagde ...

Ih altså tak, Mari Louise, ikke mindst for de rigtigt fine ord på Envisionblog. Der beviser du også, at du godt ved, at mit virkelige navn er Stine og ikke Linda ;)