fredag den 8. maj 2009

Nærig eller barnlig?

Jeg har svært ved at forestille mig, at jeg nogensinde vil lære at forstå den tilsyneladende enorme tilfredsstillelse ved at eje ens håndklæder.

6 kommentarer:

Stine sagde ...

... det er vist noget analfikseret noget. Og fænomenet kan sagtens kamme over, men jeg er i et anfald af nødt til at indrømme en tilbøjelighed over for huslige ting, der matcher. På den anden side er jeg ca. 80 indeni og bager, laver marmelade, saft og konfekt til alle dem, der gider have det. Man kan godt være Hausfrau og akademiker på samme tid. Åbenbart.

Min farmor skal forresten snart i jorden (det dér kremering tager noget tid), så måske kan din og min farmor snart drikke snaps sammen og tale om lækre mænd og Joan Ørting.

Forårshilsner
Stine

Ravn sagde ...

Hvad gør du så? Lejer dem? :b

StineStregen sagde ...

Stine: Jeg er også 80 inden i tit, men det er mest når det gælder slumretæpper, at drikke bitter og se Matador...
Min farmor ville iøvrigt være eksploderet af begejstring over en kvinde med SÅ herlige fritidsbeskæftigelser, så hun er helt sikkert homie med din farmor nu! (Og din farmor har vundet i kategorien pral-med-børnebørnene) Jeg håber, du er ok, for det kan godt nok være svært at undvære sådan en farmor - mange kram til dig!

Ravn: Jeg bruger... brace yourself ...forskelligt farvede håndklæder. Yup. Den er god nok.

Ravn sagde ...

Oh my God, er det dét, det går ud på? Man kan da sagtens have forskelligt farvede håndklæder. Så længe de ikke stinker helt vildt og er beskidte af mudder, når man tørrer sig i dem. :b

Unknown sagde ...

Det kom til mig en dag. Jeg har aldrig ville bruge penge på noget aå ligegyldigt som håndklæder - men en dag fik jeg virkelig spat af at have en samling der afspejler hele min families almissende ånd.
Og jeg kom også til at tænke på, at jeg altid har synes det vær vildt tjekket at være hjemme ved jævnaldrende som faktisk har lækre håndklæder og ikke bare laser fra 70erne, som mødre og mostre har aflagt.
-Om ikke andet ville det være så bøvlet at skulle købe et håndklæde ad gangen, da jeg først fik spat af min antikvariske samling.
-Og nu har jeg fået lyst til at have et gæsteværelse, hvad bliver det næste?

StineStregen sagde ...

Camilla dog! Snart sidder du med syv forskellige slags teskeer og overvejer, hvilke kagegafler du vil samle på... Dum dum dum duuuummmm...