tirsdag den 19. maj 2009

Helst bare i medgang

Jamen er det ikke vidunderligt, at mandekærester så gerne vil dele deres tanker om helbreddet i samme sekund, som de opstår? Og så er det lige meget om klokken bliver 02:50, 04:15 eller 06:30, de sørger altid for at give besked.

18 kommentarer:

Johanne sagde ...

Meget rammende, Stine! Lidt det samme som at mænd enten ikke er syge trods feber, hoste mv., eller også er de ved at dø!

Anonym sagde ...

Ja, vi er sku nogle utrolige skabninger ;p

Linda sagde ...

Jeg havde engang en kæreste, der arbejdede hos Maersk. Når han kom hjem kl. 03 - 03.30 efter en lang vagt på havnen, var han bristefærdig af spændende fortællinger om losning af containere og forsinkede toldpapirer fra Göteborg.

Go-så-NAT, for satan!!

Louise sagde ...

Her i huset er detdet samme. Men kæresten har så det "handicap", at jeg, efter at han var alvorligt syg med blindtarmsbetændelse, ved, at han er tavs som graven, når det er rigtigt galt.

cyberzed sagde ...

Jamen, jeg har altså stadig ondt i halsen :)

Tror du skal forberede dig på en nat med tab af manddom efter du lige har pillet ham ned her :D

Lene sagde ...

Det er nemlig LIGE sådan det er! Tænkte på om jeg kunne låne din tegning, så jeg lige kunne løfte den op over dynekanten og vifte med den, når det sker igen hjemme hos mig?

Cosmocph sagde ...

Hmm... Det minder mig om tidligere kærester, der på samme tidspunkter vækkede mig med hård rusken og et "sover du?", hvorefter de begyndte en timelang monolog med sætningen; "Hvad mente du, da du for tre uger siden sagde.....

Talk to the mirror in the bathroom, cause my neck´s not listening!

StineStregen sagde ...

Johanne: spot on!

Kaare: yup.

Linda: Uaaaarrrgggghhhh, er det så der, man opfinder en lynmåde at søvndope folk på?

Louise: Sikke en "praktisk" indstilling, tsk tsk tsk.

Cyber: Synes du, jeg er mindre mand, fordi jeg blev muggen?

Lene: Det kan du da lige tro, at du må! Faktisk skulle jeg måske gå over til at printe og sælge sengetøj med det motiv...

StineStregen sagde ...

Cosmo: Det kunne vi da ALDRIG finde på!

Aurelia sagde ...

Jeg er begavet med en kæreste, der ikke har været syg de sidste 4 år, så jeg er lykkelig forskånet. :D Til gengæld er han beklageligvis überpylret, når jeg er syg, nærmest som om han har noget han skal ha' indhentet...

StineStregen sagde ...

Det kan du da udnytte :D "jeg har brug for chokolaaa-aaade" "hvor er de nyeste film med pæne mæææ-ææænd, jeg kan ikke bliver rask uden"

Mikkel F sagde ...

Det er en slags primitiv hævn for at I altid stiller jer op - lige foran fjernsynet - og forlanger opmærksomhed og larmer ad h... til når der nogle få gange om ugen er noget i tossekassen, der ikke handler om haver, makeup eller venstreorienteret sødsuppe..

StineStregen sagde ...

Nej nej nej Mikkel F, hverken kærestemand eller jeg har fjernsyn...

Anders VB sagde ...

Det korrekte udtryk er "manflu", og det er en langt mere helbredstruende tilstand end de fleste kvinder er klar over.

StineStregen sagde ...

Ja det kan jeg forstå, det har nu bevæget sig op til "forkølelse, der gør ondt i panden" - nok livstruende...

cyberzed sagde ...

Omvendt Stine...han er nok lidt mindre mand efter du har tegnet ham som en lille pige nu :D

Mie Tast sagde ...

Jeg er bare mest imponeret over, at du er kærester med Carlos Solis!

StineStregen sagde ...

Hmm ja han ligner måske lidt lige her... interessant...