tirsdag den 26. maj 2009

NEJ, det er hverken sødt eller lolita-agtigt

Børn er nuttede når de har små tøjdyr og fjollede dimser hængende på deres tasker, teenagere slipper fra at have det med en form for påtaget ironi - men jeg har virkeligt svært ved at se, hvad midaldrende kvinders undskyldning for at vifte plyshjerter og fjollede tivolikaniner rundt i intetanende folks synsvidde skulle være.

6 kommentarer:

Lotte sagde ...

Forestiller mig at hende med den omvandrende legetøjsbutik på ryggen dér er iført lilla strømpebukser - for så har jeg nemlig set hende! ;)
Dejlig blog.
/L

Lulubeth sagde ...

Sådan en type er min mor på 54. Hun har også købt et stort dukkehus til sig selv. Men hun går dog ikke i lilla strømpebukser. Bortset fra det, er hun faktisk ret sød.

StineStregen sagde ...

Lotte: Har hun også en grøn og lilla rygsæk, for så tror jeg, vi har et match :D

Lulubeth: Jeg er sikker på, at din mor er rigtig sød, men hendes stil lyder en lille bitte smule uhyggelig... På den anden side er det sikkert sjovere, end hvis hun pludseligt ville være biker chik :D

Linda sagde ...

HØRT!!! Og kan vi ved samme ombæring eliminere kvinder på 40+ med rottehaler, der omtaler sig selv og sine veninder som 'pigerne'?

StineStregen sagde ...

Linda: Med GLÆDE!!!

Peter sagde ...

Jeg synes, det er fair nok.

Rave on!