søndag den 31. maj 2009

Provokerende søndagshyggere - føj!

Det er ikke fordi, jeg ønsker at tæve alle dem, der har fritid, godt helbred og mængder af kølig hvidvin, så meget, som jeg gerne vil være dem.

12 kommentarer:

Specialesneglen sagde ...

Fantastisk tegning. Du rammer lige den helt rigtige følelse hos os studerende!

Minikat sagde ...

I hele maj sidste år, hvor jeg sad i mørket og sled med mit bachelorprojekt, sad der en bunke unge, carefree 'unger' og holdt grillfest på min græsplæne...hver dag!!!
Så tilføjet lidt sygdom har du virkelig ret til at være irriteret Stine. Die you bastards...or at least offer me some leftovers!

StineStregen sagde ...

Tak Louise :)

Minikat: Nemlig - men kom der nogen forbi med Asti og en halvkullet kotelet? Næh nej!

Troels sagde ...

Manner, der virker bekendt. Jeg tilbragte hele sidste sommer med at sidde inde og skrive speciale. Da jeg endeligt blev færdige, var vi nået frem til august, og alle de andre var brune og alt sådan noget, og sommeren var så småt ved at gå på hæld. I år er der heldigvis basis for at tage grusomt hævn (over nogle andre godt nok, men stadig...).

StineStregen sagde ...

Det er folk som mig Troels, du tager uforskyldt hævn over. Folk som mig. Snøft.

Troels sagde ...

Men så bare tænk på at det er din tur næste gang.

Linda sagde ...

Stine, du ringer bare. Så skal jeg personligt komme og rive neglene af dem, de fritidssvin - og medbringe et glas koldt asti, en pakke kleenex og en kalender for 2010 til dig.

StineStregen sagde ...

Ohhhh det er fristende Linda, men man kunne godt mistænke, at hvis vi først fik kastet os i Asti-grams, så kunne det være en anelse skadeligt for eksamensprojektet :D

Unknown sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Unknown sagde ...

Den kan jeg slå! blev nød til at aflyse hele familien igår da jeg lå ultra syg med hoste og kunne næsten ikke bevæge mig uden at få det helt dårligt!

så jeg sad så nydeligt på min fødselsdag og spiste købe suppe og drak kamile te helt alene... ØV!

//Asbjørn

StineStregen sagde ...

Aaaaw stakkels Asbjørn, den er fanme strid altså. Jeg indrømmer, at denne tegning (følg link) er (måske en smule fjollet og)tegnet til en anden, men jeg har uploadet den til Flickr bare for din skyld. Tillykke og god bedring!

http://www.flickr.com/photos/binestine/3586997238/

Unknown sagde ...

Tak ! det var sku dejligt med en tegning som lige kunne skrue humøret lidt op i mellem alle hostene! :D


//Asbjørn