torsdag den 14. maj 2009

Jyder på tur

Der er ikke noget værre, end når følelsen af at være jyde lost i København lige så stille begynder at overskygge følelsen af at være fancy smart ass næsten-journalist.

4 kommentarer:

Anni sagde ...

Historien bag tak :)

Johanne sagde ...

Som sydsjællænder bosat i KBH kan jeg afsløre, at det ikke kun gælder jyder. Sjællændere kan ha' lige så svært ved at finde rundt. Og københavnerne er tit ikke bedre; de er bare bedre til at lade som om og spille smarte. Det er kun en følelse, der ikke er noget hold i! Fortvivl ikke =)

StineStregen sagde ...

Anni: Vi skulle interviewe vores vigtigste ekspertkilde til hovedopgaven i København, og så fór vi fanme vildt på vejen og måtte spørge en lille gammel dame om vej. Så følte man sig lidt dum, især da man kom ind i rodet på den overskudsagtige måde-lejlighed med helt fantastisk forskerdame. Hun kan garanteret finde vej alle steder i hele verden.

Johanne: Men de føler sig nok ikke helt så dumme :D

Peter sagde ...

Som eksiljyde der nu har boet i København (s udkant) i 10 års tid, synes jeg at have opdaget at de fleste farer vild herovre - Københavnerne har bare vænnet sig til det, og tager lige en lille omvej fra tid til anden, og skyder så bare skylden på trafikken, eller vejarbejde, eller broen der er oppe. Efter noget tid holder det op med at gå en på at man kører forkert, og man lærer at finde hen til de få steder man plejer at komme - og så er det nemt at spille cool.

(fantastisk lille gammel dame - og sjovt at hun har samme frisure som Stine, og samme blomst på kjolen - er det en Stine fra fremtiden der kom til undsætning?)