tirsdag den 12. maj 2009

Hvad har jogginbuksen gjort jer?

Mit hemmelige alter-ego, Ninjahævneren, ønsker kun at beskytte verden mod de rædsomme småbitte hotpants, som visse mandspersoner ynder at iføre sig for at jogge.

15 kommentarer:

Jeppe Morgenthaler sagde ...

De var på mode i 80'erne, hvorfor en vis procentdel af befolkningen ukritisk vil iføre sig dem...

troels sagde ...

Ha! Men de er herrrrlige at være iført. Det lufter nemlig på de helt rette steder, en varm sommerdag :p

StineStregen sagde ...

Troels for filan, det er folk som dig, der giver små piger mareridt om svedige og meget synlige mandeskræv!

Anni sagde ...

Må give Stine ret. det er ligesom med en mullet. De klæder bare ikke nogen!!!

Johanne sagde ...

Jeg havde en gang en mandlig træner til kickboksning, der brugte den slags. Der falder det i endnu dårligere jord, kan jeg godt afsløre!!!

Anonym sagde ...

på samme måde kan man også sige at visse kvindfolk ikke er skabt til at bære gamachebukser.....

Peter sagde ...

Og et blævrende kød og hudlag, der begæver sig i takt til løberytmnen...

StineStregen sagde ...

Johanne: Åh gud, jeg forestiller mig høje benløft - og synet af hud. Åh så meget hud... Jeg krydser fingre for, at han brugte rigeligt med undertøj, ellers fortjener du statsbetalt krisehjælp!

Anonym: Det er jeg da helt enig i.

Peter: NEMLIG! Det er den slags, som mareridt er gjort af. Blævrende kød og hudlag.

Anonym sagde ...

jeg kommer altid i tanke om bleeker fra juno og inden nøgenhedsfaktoren rigtig slår ind, kan den association faktisk godt frembringe et smil.

StineStregen sagde ...

Enig :)

Johanne sagde ...

De sad stramt på ham min træner, og t-shirten var ikke så forfærdeligt lang. Det betød, at klokkeværket var rimelig synligt det meste af tiden, altså under det der shortsstof. Det hele i kombi med div. sparkeøvelser, vi havde! Selv om det er hen ved seks år siden, står det mærkeligt nok stadig rimelig klart i min erinding.

StineStregen sagde ...

Johanne altså din stakkel, jeg er fuld af lige dele kvalme og skraldlatter :D Hvis du har en blog, burde du bestemt lave en tegning eller en levende beskrivelse af dit traume! Det vil være som at køre forbi et uheld - man vil egentlig helst lade være med at kigge, men det er umuligt...

troels sagde ...

Aller allerbedst, hvis man samtidig med man passere små piger i de der korte shorts, kan storsvede, hoste og er ildrød i masken... :p

Johanne sagde ...

Stine, jeg så i dag en fyr på vej ud at løbe iført shorts af den her beskrevne slags! Hans underbukser var så lige ca. 1½ cm længere, og de sad stramt. Det var heller intet kønt syn! Kan man indføre lovmæssige restriktioner ang. den slags? Hvornår krænker det privatlivets fred, tænker jeg på?!

StineStregen sagde ...

Stakkels Johanne! Man burde spæne efter dem med en stævning for blufærdighedskrænkelse! ...hvis man kunne løbe så hurtigt altså :D