torsdag den 2. maj 2013

Iført smuldrekageTil begynderkursus hos SKAT lærte jeg i dag, at jeg stadig ikke forstår regnskab, og at når en kage ser ud til at smuldre og fedte, så skal man følge det instinkt, der siger "lad den stå".

5 kommentarer:

Lene Mørk Blaabjerg sagde ...

Søde Stine - INGEN kan finde rundt i SKAT's regler, heller ikke DEM SELV!!! Det er SÅ belastende... Og så prøvede de alligevel at skjule det bag en lunken kagetingest...?! Hmmm! ;)

StineStregen sagde ...

Lene: Kagetingesten var til gengæld næsten stor nok til at skjule dem. Den var ENORM.

Lone sagde ...

En bogholder er den bedste gave du kan give dig selv og din virksomhed. Seriøst. Brug tiden og energien på det, du er dygtig til. Det andet kommer til at dræne dig, både økonomisk og kreativt.

StineStregen sagde ...

Lone: I WISH! Men jeg tror hellere, jeg må starte med at prioritere at betale husleje :)

Lone sagde ...

Stine: Hvor længe har du brugt på det indtil videre? Din timeløn burde - og skal kunne - dække en bogholders timeløn. Hyr en bogholder og tag en opgave mere ind. Huslejen betaler sig selv ind.
Jeg forstår godt, at det føles som en stor udgift i starten - men du når til denne konklusion på et tidspunkt alligevel, hvor du har spildt hundredevis af timer og er ved at hive håret ud af skalpen på dig selv... og så skal bogholderen hyres til at rydde op i alt det, du selv har forsøgt at gøre, og så ender det med at koste det samme, som hvis du havde hyret én fra starten.

Do it. Du bliver glad.
Du kan garanteret finde én, der vil arbejde lidt billigt, mod en tegning eller to :-)