torsdag den 16. maj 2013

Anden gang er...

Hvis du følger StineStregen på facebook, har du allerede fået det smurt ud i ansigtet - men du kan godt tåle at høre det igen. Jeg er nomineret til en Pingpris. En tegneseriepris. Som er herlig. Det var jeg også sidste år - men jeg vandt ikke. I år er Maren-vinder-alt-i-år-Maren nomineret i samme kategori, og den tredje er en-mand-med-en-ægte-tegneserie-der-ikke-bare-handler-om-ham-selv. De fortjener begge to at vinde, men jeg hepper på mig, mens jeg øver mit tabersmil.

Oversættelse af taleord: "SÅ velfortjent, altså"

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ej stine jeg forstår simpelthen ikke hvad det er du siger på tegningen. Har endda prøvet at sige det højt flere gange :o hehe!

StineStregen sagde ...

Anonym: Undskyld - jeg har opdateret indlægget med en oversættelse nu :D

Sofie sagde ...

Hvor er det SEJT!! Tillykke! Og ja, det ville være SÅ velfortjent hvis du vandt (tak for oversættelse, jeg fattede det heller ikke ;))

Er der noget sted man kan stemme på dig? :)

Sarah sagde ...

Tillykke med nomineringen :)

Hepper på dig - og lidt på maren (den tredje kender jeg ikke) og ja maren vinder godt nok meget og er en efterspurgt dame for tiden.

Unknown sagde ...

Bedste tegning nogensinde!!! Forestiller mig, at klemmerne får en til at savle lidt, når man taler - bonus! Håber du vinder, selv om jeg godt lidt ku tænke mig at se tegningen realiseret. Ikke for at prale - måske bare lidt - men jeg ku godt se, hvad du sagde. Elsker, at du har fået os allesammen til at sidde og sige det højt, i et forsøg på at fatte det... :) Held & lykke!

Rikke sagde ...

Jeg ELSKER at du har grumpy cat på blusen. Det er genialt altså :)

Anonym sagde ...

JUBIIIIII én med tænder!
Elsker de der holdere i kinderne...
TILLYKKE med nomineringen - håber du vinder! :)

StineStregen sagde ...

Sofie: Tak ^_^ Det er en jury, der afgør sagen, så ingen stemmer - så tror jeg nu også, vi allesammen ville tabe til Maren og hendes gigantiske fanskare...

Sarah: Tak!!! Og du har ret - det her er bare Marens år. Og hun har trods alt fortjent det :)

Christina: Du og jeg har tænkt HELT det samme om de klemmer :) Og sejt læst! Og tak :)

Fru Mulle: JAAAAAA, du genkendte den.

Christina: Tak ^_^