fredag den 17. maj 2013

Sveder alleredeForbaskede evne til at rode sig ud i meget lange sætninger og forklaringer, jeg først er sikker på, om jeg mener, når jeg har sagt dem højt, kommer under pres i aften. Jeg skal nemlig snakke om gratis arbejde i #DR2 i aften. Er spændt på, om jeg kommer igennem programmet, uden andet bande på tv.

15 kommentarer:

Ibs sagde ...

Det skal nok gå godt!

fasterfis sagde ...

Oh schiessle! Men du klarer det herregodt, og det er rart med debat om netop det emne!

Mon man kan se det på nettet bagefter?

StineStregen sagde ...

Ibs: Det håber jeg. Ellers må jeg lade som om, forbindelsen ryger på skype...

fasterfis: Jeg tror, man kan se det på nettet bagefter? Men jeg ved det ikke. Jeg synes også, debatten er supervigtig, og derfor deltager jeg uanset mængden er nerver og sved :)

amarOrama sagde ...

DET skal jeg se.

Maja Højgaard sagde ...

Bare beslut dig for dit princip and stick to it! Så bæiver sætningerne ikke så lange og dit budskab klart. Glæder mig til at se dig.

sarahgraphics.dk sagde ...

Knæk og bræk

Jeg håber journalisten stiller gode spørgsmål :)

Kira sagde ...

Orv, man har bare at kunne se det på nettet efterfølgende! Hvor spændende!

Jeg hepper på, at du bander. Det er der sgu for få der gør.

Knæk og bræk, du kommer til at gøre det så godt :)

Uden Relevans sagde ...

gratis arbejde er vel fint, så længe det gavner mange og ikke kun en person ---> Stampe, Zenia for eksempel.

StineStregen sagde ...

amarOrama: På forhånd: Tilgiv de rystende svende håndflader.

Maja: I know - men så undervejs, så snakker jeg mig varm, og så...

Sarah: Det håber jeg også :D

Kira: Jeg er bare ikke sikker på, at alle elsker det så meget som dig :D Men tak!

UR: Sådan synes jeg ikke, man kan stille det op. Der er en husleje at betale uanset om hele coca cola-koncernen svømmer i lykke takket være ens arbejde.

Fru Forstad sagde ...

Åh megaspændende debat. Jeg ville klart bruge ord som glidebane og lægge vægt på at en kultur med meget gratis arbejde, er med til at øge den forskel der er på rig og fattig. Fordi det ikke er alle der har mulighed for ikke at have en indtægt. (men det ved du jo godt, det er jo derfor, de har inviteret dig.)

You can do it og du kommer til at gøre det godt. Lange sætninger eller ej.

Mette Holmgaard sagde ...

Du gjorde det godt. Klart, forståeligt og direkte uden mumlen. Du gør dig også godt på direkte tv!

StineStregen sagde ...

Fru Forstad: Det ville jeg også, men nåede aldrig rigtigt derhen...

Mette: Er det rigtigt? Jeg føler selv, det var tre sekunders forvirret rablen. Fik slet ikke de spørgsmål, jeg havde regnet med :D

Ibs sagde ...

Arj, det var ikke meget, du fik lov at sige. Men du sagde det klogt og godt - og pænt!

Stine - Hvad for en barsel sagde ...

Hov, det må jeg da se, om jeg kan finde. For den der gratis-arbejde-debat er bare så pokkers vigtig som selvstændig. Især, når man er ovre i den kreative genre. Så er der mange, der gerne liiiiige kunne tænke sig et eller andet. Og så kan det skrives på CV'et. Og give en reference. Men altså. Jeg vil da også gerne give en glimrende reference og noget at skrive på CV'et til eksempelvis en restauratør - han skal bare lige lave en lækker middag til mig.

Stillet sådan op kan de fleste sjovt nok godt se problematikken. Men jeg skal jo ikke lave mad, men bare liiige skrive en lillebitte artikel. Det kan da ikke være så svært... Gah (og beklager min rablen, fik lige trykket på en frustreret tå)

StineStregen sagde ...

Ibs: Selv med solen i hovedet og alting? Fra min ende virkede jeg nok lidt forvirret :)

Stine: Det er en helt vildt vigtig debat, men den jeg var med i, gav ikke så meget, synes jeg. Det blev lidt hyggeligt og vi nåede aldrig at snakke om frivilligt arbejde som tendens.