onsdag den 15. maj 2013

Vandekandefjolli
Den der følelse, når man opdager, at man skyndte sig ud af at vande planter, for så kunne man lige nå det inden, det begyndte at regne. Den er ret dum.


10 kommentarer:

Louise sagde ...

HAHAHAHAHA!! Tak for dagens grin :-) Dit ansigtsudtryk er virkelig genialt lige der :-)

Unknown sagde ...

Du er ikke alene!

Jeg har i øvrigt ladet mig fortælle, at der findes noget så fint som jordbærmajs - er du i gang?

StineStregen sagde ...

Louise: Det føltes meget dumt :)

Kamilla: ORV!!! Kan man mon nå at så dem? Kan kun finde billeder, ikke planteinfo.

Unknown sagde ...

De kan såes fra April til Juni.
De kan købes hos Haveshopper.dk for 18 kr ... Det bedste er at de kan bruges til popcorn:-) Har lige invisteret i en popcornmaskine så det skal nok blive spændende! :-) Elsker at du skriver vandEkande :-)

kulturfilur sagde ...

Det er bare voksen-udgaven af at lege med vand, så man må godt. :)

tichtach sagde ...

he he - ja, men faktisk kan altanhaver godt tørre ud, selvom det regner, hvis bladende dækker over jorden og får regnen til at prelle af. Der er det du kommer ind i billedet og lige kan snige vandkanden ind og redde planterne :-)

StineStregen sagde ...

Susanne: Jøsses de er fine. Hvordan kan man IKKE få lyst til at plante dem? (og joh, man har vel set Bamses billedbog? :)

Kulturfilur: Nååååårh :D

Tichtach: Jamen det var da DET, der var min strategi. Tænk, at jeg glemte det. ahem.

Unknown sagde ...

Jamen Stine, jeg er på kursus med en dame fra Plantecenter Fyn, som fortalte mig om dem - jeg kan fluks forhøre mig, hvis det har yderligere interesse (det forlyder, at man også kan lave popcorn af dem, og DET lyder sørme fornemt!)

sarahgraphics sagde ...

Jeg gjorde præcis det samme. Følte mig mindst lige så dum bagefter, men det skal jeg åbenbart ikke;) tak til i andre for info :)

Thelma sagde ...

LIGE præcis sådan havde jeg det i morges efter at have konstateret, at mine blomster i krukkerne var begyndt at "hænge" lidt. Jeg vandede dem og 30 minutter efter regnede det voldsomt.... :-)