onsdag den 29. maj 2013

Vi ses i Statsradiofonien

Min sidste tv-optræden var på mange måde spektakulær. Med aftensolen pælende ind i fjæset og deraf sammenknebet ansigt slog jeg rekord i forvirring på tv via skype.

Så det er klart, jeg har store forventninger til mig selv, når jeg i aften skal gæste Aftenshowet til en snak om, hvorfor tegninger er så ultimativt awesome.

13 kommentarer:

Unknown sagde ...

:-) De vil jeg se frem til. Held med programmet og forhåbentlig giver det endnu mere arbejde til dig :-)

Ibs sagde ...

Haha, du er så cute, når du panikker. Og væsentligt mere sammenhængende end tegningen angiver.

Trine Louise sagde ...

Ang. din optræden på DR2: Det kan godt være det føltes sådan inde i dit hoved, men det man så var en skarp dame, der bare afviste journalistens misforståelse og drejede samtalen hen på det, det handlede om. Du virkede SLET ikke forvirret. Så du kan godt stole på dig selv i spotlight, det der kommer ud er helt i orden.

fru Z sagde ...

Enig med Trine Louise...

Eva Maria sagde ...

Du er så sej, Stine - og det fedeste outfit to match :) Super interview!

Fru Buur Bækgaard sagde ...

Du var fantastisk - sød, charmerende og nærværende. Og dit outfit var jo to-die-for!!

Peter sagde ...

Ej - du var da GO :-)

Rikke sagde ...

Jeg synes du klarede det flot - og du er modig at indrømme din nervøsitet - det gør dig jordnær.
Er bare vild med din streg :-)

Anonym sagde ...

Så flot Stine

Mette Holmgaard sagde ...

Du var temmelig god. Og virkede sød.

Ann-Therese Arstorp sagde ...

Godt og ærligt interview. Du fremstod dygtig og behagelig.
Prøver jeg at sætte mig i andres seeres sted, så ville jeg sige, at jeg helt klart ville ringe til dig, hvis jeg skulle have tegnet noget! Så det var et super cool indslag med dig og dine lækre tegninger :)

StineStregen sagde ...

Susanne: TAK!

Ibs: He he he, jeg tvivler på, at jeg ville se det og tænke "cuuuute" :D

Trine Louise og Fru Z: Jeg læste det lige inden, jeg gik på (fordi jeg er så travl, ikke sandt) - og det beroligede mig meget :) Tak.

Eva Maria: TUSIND tak!

Erasmine: Uuuuuh med bold og alting! Tak!

Fru Buur: Tak! Det føltes lige liiidt modig, det tøj, da jeg først stod der ;)

Peter: TAK!

Rikke: Tusind tak - jeg er vild med din kommentar.

Anonym: Tak!

Mette: Taaak :)

Ann-Therese: Din kommentar gjorde mig simpelthen så glad <3 Tak for den.

anjoe sagde ...

I går så jeg klippet med dig, og på den korte tid interviewet varede, viste du tydeligt mange af de ovenud fine kvaliteter, jeg har spottet ved regelmæssig besøg på din blog. Du har en superstreg og tør med den samt få ord berette om livets gang med dig i centrum. Flot, og at vælge såkaldt mindre seje ting omkring sig selv til offentlig tv-beskuelse, ja det var ikke bare flot, men tilmed genialt :-D
Klø på, Stine, du skal nok finde rette vej(e) videre frem i din ønskede tilværelse...
nb. Læser du dette efter din lørdagsoptræden, find da evt. Hverdagsnadia, for hun har som dig skrevet om lidt besøg, og så kan I tegnetøser give hinanden håndtryk og kram på, at I bare er ovenud gode og har masser af fan, selvom vi ikke møder frem :)