mandag den 13. maj 2013

Spændingsbider

Det er åbenbart sødt, at nogen har lidt svært ved at distancere sig fra filmhandling og derfor tygger andre ganske let i armen.

10 kommentarer:

Mette Holmgaard sagde ...

Du har en utrolig flot tandstilling :-)

StineStregen sagde ...

Mette: Tænder er så klædelige altid - og da især på mig ^_^

Chokoladesansen sagde ...

Hæhæ jeg har det på samme måde.. Altså jeg bider ikke, men jeg spjætter, hopper og klemmer arm hårdt med hænderne. Nu bliver jeg bare vildt nysgerrig over, hvilken film du kommer til at bide af?

RasmusFJ sagde ...

Ha, min kæreste gør det samme. Kan nu godt gøre naller.

StineStregen sagde ...

ChokoladeStine: Altså det her var Iron Man 3. En meget medrivende film. Men jeg har også holdt mig for øjnene under Disneys Brave, så man fornemmer måske, at der ikke skal så meget til?

Rasmus: Så ikke sødt hver gang?

Unknown sagde ...

Uh, hjælper det så?
Jeg hører selv under kategorien 'gør-lidt-skade-på-kæreste-under-uhyggelige-film', men forlader mig normalt mere på noget med hænder og lidt for meget negleboren :-o

StineStregen sagde ...

Kamilla: Jamen jeg er egentlig ret godt tilfreds med effekten. Man er gemt bag stor mandearm (eller, jeg er, nogle vil nok foretrække damearm), og sådan lidt hyggegnavning er lidt trygt for en eks-ryger som mig.

Ditte sagde ...

Jeg hører stadig for da jeg for et par år siden bed min kæreste hårdt i låret under en forskrækkende scene i en ellers harmløs actionfilm. Det er nu rart at vide at jeg ikke er ene om at lade mig rive lige rigeligt med :-)

P.s. det blev låret fordi vi i en kort sofa, ikke fordi jeg gemte mig under sædet i biografen ;)

Chokoladesansen sagde ...

Altså både Iron Man 3 og Brave er spjætte-bide film i min verden.. og skide gode i øvrigt. Så vær du bare glad for din evne til at leve dig helt ind i filmen og betragt bideriet som et excentrisk træk ;-)

StineStregen sagde ...

Ditte: Min kæreste læste din kommentar op i en advarende tone, så jeg kan godt fornemme, det ikke et et hitkoncept, lårbidning.

ChokoladeStine: Åh det er godt, andre også har det sådan. Så er jeg ikke den eneste spændingsbider :)