onsdag den 1. maj 2013

Mest af alt drømmer jeg om hverdagen
Sådan er det blevet, med de dagdrømme. De handler ikke om mod til at få blåt hår, ikke om fjerne lande, ikke om pludselig opstået fame (der leder til rigdom i form af penge og oplevelser), ikke om komplicerede mænd, ikke om mysterier, ikke om en skid. Jeg er alt, hvad teens frygter at blive til.

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Åh, det kender jeg godt. Jeg troede, at jeg på det her stadie af mit liv ville drømme lidt mere om karriere og lidt mindre om baby og baghave... På den anden side synes jeg også, at der er noget skønt over at drømme om og glædes over de små ting i livet - som en opvaskemaskine eller en græsplæne :)

Trine

Ibs sagde ...

Uh, det er så ledt at blive indhentet af 'voksen' på den måde. Lav et snigløb og sig, at det bare er for at have bedre plads til stooooore fester!

StineStregen sagde ...

Anonym: He he he ja :)

Ibs: Du har ret! Det er bare for at få rammerne på plads til at leve det udsvævende bohemeliv. Ja?

The Blogless Sister sagde ...

Iben har ret! (men jeg havde også en aaaaanelse våde drømme over eget bryggers m/vaskemaskine og -fråds- tørretumbler, da jeg i fordums tid forlod LejlighedsLivet)

Marie sagde ...

Hvad er der egentlig blevet af Verden ville være grum... ???

Miriam sagde ...

Det er så vigtigt at have en kat! Der ligger en sovende en ved siden af mig i skrivende stund. Bedre bliver det altså ikke...

Marie Juul Eli sagde ...

Hihi! Jeg suuuuker efter et hus med masser af opbevaringsplads, gerne en kælder og så en stor køkkenhave. Uha mit blåhårede, militærstøvleelskende teenager-selv ville have været flov og mumlet noget á la "ligusterfascist!" efter mig :-) Er forresten vild med, at du tegner dig selv med behårede vinterben :-D

StineStregen sagde ...

The blogless sister: Og nu har du det hele - og så fester du?

Marie: Den stoppede, da jeg stoppede med have brug for konstant at minde mig selv om, at verden ikke var grum. Cirka samtidig med, at jeg kom på instagram...

Miriam: LUCKY!!!

Marie: I so know. Man havde kylet de der mega tunge millistøvler lige i nakken på ens voksenselv...

Fru Buur Bækgaard sagde ...

Arh men det er også lykken, kat og vaskemaskine. Jeg siger det bare...

StineStregen sagde ...

Fru Buur: Lover du det?

Anonym sagde ...

Sådan har jeg det også. Tyk og lykkelig med vaskesøjle, tak!